VOOR DE WILDSTE AVONTUREN

DRIE NIEUWE ROYAL OAK OFFSHORE DIVER WATCHES

VANAF DE INTREDE VAN DE ROYAL OAK OFFSHORE DIVER IN 2005 IS HET SUCCES VAN DIT BIJZONDERE HORLOGE ONGEKEND. GELIEFD DOOR – UITERAARD – DUIKERS EN VRIJWEL DE HELE SPORTWERELD, HEEFT DIT MODEL DOOR DE JAREN HEEN EEN VERSCHEIDENHEID AAN LEVENDIGE WIJZERPLAATKLEUREN EN BIJPASSENDE RUBBEREN BANDEN GEKEND, EVENALS DE BAANBREKENDE BEHUIZING. AUDEMARS PIGUET ZOU AUDEMARS PIGUET NIET ZIJN ALS HET ONS IN 2021 NIET VERRAST MET DRIE WAANZINNIG NIEUWE ROYAL OAK OFFSHORE DIVER-MODELLEN IN KAKI, BLAUW EN GRIJS!

De nieuwe diver watches in 42 millimeter van de Zwitserse haute horlogerie fabrikant zijn gemaakt en geschikt voor de wildste avonturen in het water en daarbuiten. Uniek is het nieuwe automatische uurwerk met datumaanduiding. Calibre 4308 is uitgerust met een gepatenteerd instelmechanisme dat zorgt voor uiterste stabiliteit en precisie – of je nu gaat duiken of andere avonturen onderneemt. Het horloge is geschikt voor onderwaterverkenning tot een diepte van wel driehonderd meter en voor alle bovengrondse buitenavonturen. Dankzij de gangreserve van zestig uur kan het horloge zich gemakkelijk aanpassen aan een paar dagen rust tussen expedities door.

Met de release van de nieuwe Royal Oak Offshore Diver lanceert Audemars Piguet een innovatief verwisselbaar bandsysteem: dankzij het gemak en de efficiëntie van het nieuwe systeem kun je de riemen en gespen van jouw nieuwe uurwerken zelf verwisselen met een snelle klik en loslaten. De rubberen banden kun je dus afwisselen naar wens in de kleuren groen, blauw, grijs en zwart, evenals drie kalfsleren banden in beige, bruin en zwart voor nog meer avonturen op het droge.

Wist je dat de eerste ‘echte’ Diver eigenlijk de naam ‘Royal Oak Offshore Scuba Wempe’ droeg? Dit model was gelimiteerd tot 35 stuks en vierde het honderdjarig jubileum van de Duitse retailer Wempe. Na vijf jaar en vele bijzondere creaties verder werd de naam Diver geïntroduceerd.

Ook de nieuwe wijzerplaatesthetiek is op z’n minst uniek te noemen, dankzij de nieuwe gefacetteerde uurmarkeringen, gesneden in twee verschillende maten voor betere leesbaarheid. De lichtgevende coating op de gouden uurmarkeringen en de Royal Oak-wijzers zorgen voor een optimale zichtbaarheid in het donker – onder welke omstandigheid dan ook. Om het af te maken hebben de drie modellen ook een groter toegepast gouden AP-logo dat de traditionele lange handtekening vervangt. •