Je ne sais quoi-stijl

Lacoste x Highsnobiety

Lacoste en Highsnobiety werken samen om de supergelimiteerde L003 2K24 Highsnobiety sneaker- en kledingcollectie te presenteren, met de beste ingrediënten uit mode en tennis voor een hoogstaand recept van stijlvolle perfectie.

Deze eerste versie van de L003 2K24-sneaker combineert tennisklasse, de typische Franse je ne sais quoi-stijl en luxe. Met Lacoste’s iconische erfgoed in tennis als uitgangspunt heeft het culturele media- en lifestylemerk Highsnobiety zijn nieuwe luxe en culturele nuances voor jongeren toegevoegd aan de aankomende L003 2K24-sneaker voor een vernieuwde kijk op het alledaagse sportsilhouet.

De L003 2K24 zelf is een evolutie van de L003 Neo, en terwijl de Neo mode als middelpunt nam en sportinvloeden in zijn basis legde, begint voor de L003 2K24 alles met sport. Waarom? Omdat 2024 het jaar belooft te worden waarin sport, cultuur, mode en stijl overneemt.

De L003 2K24 combineert de techniek, de nuance, het plezier en de artistieke flair van het veld. De kern wordt gevormd door alle geavanceerde sport-tech-codes die gebruikelijk zijn in een high-performing lichtgewicht sneaker. Een superlicht bovenwerk met meerdere lagen met kenmerken als ballistisch nylon, een gewatteerde bovenzijde van mesh en een gewatteerde hielkraag zitten op alle specificaties die nodig zijn voor een comfortabele sportschoen op het hoogste niveau. De Eva-middenzool voor demping met TPU-versteviging voor stabiliteit wordt gecombineerd met een rubberen buitenkant compleet met op hardlopen geïnspireerde antislipspikes die de sneaker een extra opvallende, eigentijdse look geven.