Nieuw koffietafelboek

Montblanc: Inspire Writing

Montblanc presenteert in samenwerking met Assouline een gloednieuw koffietafelboek. Prachtig om je collectie mee aan te vullen en je te laten inspireren!

Het boek Inspire Writing vertelt het opmerkelijk verhaal van een Huis dat er sinds de oprichting naar streeft om de smaak voor het schrijven bij te brengen, om zijn stempel te drukken op de gratie van de pen. Journalist en auteur Alexander Fury neemt de lezer mee naar het hart van de archieven van het Huis Montblanc, pionier op gebied van de schrijfkunst.

Montblanc: Inspire Writing Coffee Table Book

De woorden van journalist en auteur Alex Fury worden geïllustreerd met prachtige archiefbeelden, documenten en nieuw beeldmateriaal van adembenemende ontwerpen door fotograaf Laziz Hamani. Het boek onthult op subtiele wijze de vele facetten van de identiteit van Montblanc. Het herinnert aan de kracht van het handschrift en de sporen van menselijkheid die verankerd liggen in elke letter die op papier wordt genoteerd.

Montblanc’s schrijfinstrumenten zijn artistieke creaties gelinkt aan creatieve initiatieven. Met elke editie herdenkt het Huis verloren talent, op die manier blijft Montblanc enthousiasme en creativiteit opwekken en nieuwe schrijvers inspireren die hun (handgeschreven) stempel achterlaten, woord per woord.

Montblanc: Inspire Writing (26×35 cm, 220 pagina’s, Engelse en Duitse versie, Assouline Legend collectie) is vanaf 11 februari 2021 wereldwijd verkrijgbaar bij Montblanc en Assouline.