MONTBLANC ULTRABLACK

STYLE MEETS STATEMENT

Montblanc presenteert voor het eerst een volledig zwarte collectie: Montblanc Ultrablack. De gloednieuwe lijn is een ode aan de heritage van het Huis, in combinatie met de waarden waar Montblanc vandaag voor staat: stijl, elegantie en de eenvoud van tijdloos ontwerp. Ook lanceert Montblanc de nieuwe merkcampagne ‘What Moves You, Makes You’, met daarin hun nieuwe ambassadors: de beroemde acteur Cillian Murphy én internationaal talent en DJ Peggy Gou.

Zwart is de ultieme kleur van de collectie. Zwart is een uitdrukking van oneindige schoonheid en uitzonderlijk, maar luxueus design. Sinds de oprichting van het Huis in 1906 maakt zwart deel uit van het DNA van Montblanc, met eboniet als belangrijkste element dat nog steeds wordt uitgekozen in hoge kwaliteit voor de unieke schrijfinstrumenten. Als onderdeel van de missie om te inspireren presenteert Montblanc nu hun allereerste volledig zwarte collectie. De collectie bevat alle specialiteiten van het Huis, van lederwaren en schrijfinstrumenten tot horloges en headphones. Elk ontwerp combineert verfijning met moderniteit en is gemaakt om te inspireren en zelfvertrouwen te creëren. De designs zijn veelzijdig, stijlvol en helpen je tijdens je persoonlijke reis naar het bereiken van je persoonlijke doelen.

What Moves You, Makes You

Ook lanceert Montblanc de merkcampagne ‘What Moves You, Makes You’. In het kader van UltraBlack lanceert het Huis twee nieuwe Mark Makers: de beroemde acteur Cillian Murphy én internationaal talent en DJ Peggy Gou.

De Ierse acteur Cillian Murphy speelde onder andere in de populaire films The Dark Knight Trilogy, Inception en Dunkirk. Momenteel schittert hij in de veelgeprezen tv-serie Peaky Blinders. Hij streeft er altijd naar om zijn acteerwerk te verbeteren én anderen te raken door zijn werk. Cillian Murphy: “de emotie van een verhaal is het belangrijkste voor mij. Als ik niet geraakt ben door het verhaal en de waarheid van het acteerwerk, dan heeft het niet gewerkt voor mij als acteur en kijker”.

Cillian Murphy

De Zuid-Koreaanse Peggy Gou volgt altijd haar passies, terwijl ze haar eigen unieke carrièrepad volgt om succesvolle DJ, record label founder én fashion entrepreneur te worden. Peggy Gou: “iets zou je moeten bewegen om beter te worden, om het beter te doen. Als je dat niet voelt, heb ik het gevoel dat je in een veilige zone bent en dat je iets moet vinden dat je ontroert. Altijd”.

Peggy Gou

De twee rising stars zijn te zien als ambassadeur in de nieuwe Montblanc-campagne, die gecreëerd is door het bekroonde bureau Wieden+Kennedy Amsterdam. De campagne is vanaf nu wereldwijd te zien en zal de boodschap overbrengen ‘What Moves You, Makes You’.  De Montblanc-producten uit de UltraBlack collectie passen hier perfect bij; ze zijn gemaakt om je te begeleiden tijdens jouw reis om te doen wat je écht leuk vindt.

De UltraBlack-collectie is vanaf september beschikbaar in de Montblanc boetieks en online.