Een eerbetoon aan Ayrton Senna

NEW! TAG Heuer Formule 1 Senna Special Edition

Het Zwitserse luxe horlogemerk introduceert de nieuwe TAG Heuer Formula 1 Senna, een Special Edition met Senna’s originele rode horloge kleur als eerbetoon aan zijn ambassadeur Ayrton Senna.

Beschouwd als een van de beste coureurs aller tijden belichaamt Ayrton Senna de zoektocht naar uitmuntendheid en prestatie. Achtentwintig jaar na zijn vroegtijdige dood is hij nog steeds een van de meest iconische en erkende coureurs in de wereld van de autosport. Snel, briljant en onbevreesd. De Braziliaanse coureur is nooit gestopt met zichzelf tot het uiterste te drijven. Als eerbetoon aan de nalatenschap van Ayrton zet TAG Heuer zijn zoektocht voort om het perfecte Formule 1 horloge te maken, het horloge dat de legendarische coureur om zijn pols zou hebben gedragen. Met zijn gedurfde ontwerp en een knipoog naar Ayrton’s originele horloge. De TAG Heuer Formule 1 Senna Special Edition viert de voortdurende bewondering voor de roemruchte coureur en zijn blijvende invloed op de sport.

De TAG Heuer Formule 1 Senna Special Edition is uitgerust met het automatische Calibre 16 uurwerk, dat wordt beschermd door een roestvrijstalen screwdown caseback gegraveerd met de de iconische helm van de Braziliaanse coureur op de achterkant van het horloge en een speciale gravure van “SENNA SPECIAL EDITION”. De nieuwe TAG Heuer Formule 1 Senna Edition is wereldwijd verkrijgbaar in alle TAG Heuer boetieks en online op www.tagheuer.com