Nieuwe Amsterdamse hotspot voor maatpakken

Amsterdam heeft een nieuw adres voor het perfecte maatpak, Sarto Undici. Zij garanderen altijd een persoonlijke service tijdens ieder moment van het proces, van het bepalen van de stof en de pasvorm tot en met het allerlaatste afpasmoment van het maatwerk. Sarto Undici is gestart door Kasper Zweerman en Martijn van Herwijnen.

Maximale service, met een perfect eindresultaat als gevolg. Dat is wat heren bij Sarto Undici kunnen verwachten. Vanuit het klassieke en sfeervolle pand aan de Roelof Hartstraat komen sinds zes weken mensen over de vloer die zich een handgemaakt maatpak laten aanmeten. “Wij beloven onze klanten één aanspreekpunt. Eén adviseur die je gedurende het proces bijstaat en van jouw dromen realiteit maakt. Zo bieden we een serviceniveau dat je nergens anders in Amsterdam tegenkomt”, Zweerman.

Maatwerk voor iedereen

De pakken zijn te koop vanaf 499 euro. Met deze prijzen en service is Sarto Undici dé Amsterdamse locatie voor een maatpak. Zo hebben ze 150 mogelijke aanpassignen die ze kunnen doen in verhoudingen en maten.

Handgemaakt binnenwerk

Sarto Undici werkt samen met een Europees gerenommeerd atelier en de mooiste stoffenhuizen. Standaard maakt Sarto Undici gebruik van een traditionele ‘make’; handgemaakt binnenwerk.

Maximale aandacht

Steeds meer mannen kiezen voor een maatpak voor comfort en een mooie uitstraling. Persoonlijk advies is één van de belangrijkste onderdelen voor het maken van een goed maatpak en dat is wat de oprichters van Sarto Undici dan ook voor ogen hebben. Elke man die de winkel aan de Roelof Hartstraat binnenkomt, krijgt de aandacht die hij verdient.