WHAT TIME IS IT?

Op een rij: de tofste horloges van de LVMH watch week 2023

Na de eerste editie in 2020 in Dubai, keert de LVMH Watch Week (eerder Watches and Wonders Genève) dit jaar terug in fysieke vorm. Van 10 tot 13 januari presenteren de vier horloge merken van LVMH – Hublot, Bulgari, Zenith en Tag Heuer – in Singapore hun nieuwste collecties. Wij showen je enkele toffe horloges die zijn gepresenteerd.

Hublot-Big Bang Unico Sorai

Sinds 2019 steunt Hublot Sorai Save our Rhinos Africa India, deze organisatie is opgericht door Hublot ambassadeur en voormalig internationaal cricketster Kevin Pietersen. De organisatie zet zich in om de met uitsterven bedreigde neushoorns te beschermen tegen stropers. Net als bij de vorige twee limited editions zal ook een deel van de opbrengst van de Bing Bang Unico Sorai naar de organisatie gaan. Je ziet de kleuren van de zonsondergang terugkomen in het horloge. Deze herinneren je aan het gevaar dat de neushoorns lopen wanneer de nacht valt.

Hublot- Bing Bang Unico Sorai
Hublot- Bing Bang Unico Sorai

Hublot- BIG BANG TOURBILLON AUTOMATIC SAXEM YELLOW NEON

Het lijkt misschien eenvoudig om een doorschijnende kast in een felle, fluorescerende kleur neongeel na te maken. Maar in feite was het ongelooflijk complex om te realiseren. Het geel is een krachtige, heldere neonkleur die bijna van binnenuit lijkt te gloeien, als een fluorescerend materiaal. Om deze zeer technische uitdaging aan te gaan, zocht Hublot een oplossing in de ruimtevaarttechnologie. SAXEM is ontwikkeld op het gebied van satelliettechnologie. Een uniek materiaal dat in 2019 ook is gebruikt voor de Big Bang MP-11.

Hublot- CLASSIC FUSION ORIGINAL

Hublot brengt het horloge terug dat in 1980 de gemoederen opschudde. Zowel verfijnd als sportief, deze kostbare gouden kast op een eenvoudige rubberen band, ondenkbaar in die tijd, stuurde enorme schokgolven door de wereld van de fijne horlogerie. De Classic Fusion Original viert deze jeugdige volwassenheid met tijdloze eenvoud.

Tag Heuer-The Black Titanium Connected Calibre E4 42 MM

Stedelijk, sportief en elegant. Tag Heuer lanceert de Connected Calibre E4 42 MM in matzwart gezandstraald grade 2 titanium. De meest populaire stijl uit de collectie valt vooral in smaak bij dragers met een actieve en digitale levensstijl. Het ontwerp bevat een zwart stalen roterende kroon en bijpassende druknoppen voor navigatie. Personaliseer de luxe digitale smartwatch met een breed scala aan wijzerplaten.

Tag Heuer - The Black Titanium Connected Calibre E4 42 MM
Tag Heuer – The Black Titanium Connected Calibre E4 42 MM

TAG HEUER- CARRERA CHRONOGRAPH 60TH ANNIVERSARY EDITION

Dit horloge is een terugkeer naar de late jaren 1960, geïnspireerd op de Carrera 2447SN (zilveren wijzerplaat, zwarte registers). Het horloge vertegenwoordigt de tweede serie in de familie met ‘panda’ wijzerplaten.

Dameshorloges bulgari

Bulgari heeft in de LVMH Watch Week elf nieuwe dameshorloges uitgebracht. Wij presenteren een aantal prachtexemplaren.

BULGARI ALLEGRA PINK SAPPHIRES – 103713

Dit horloge met roségouden kast heeft een diameter van 36 mm met onder andere 32 ronde briljant geslepen diamanten en 32 roze saffieren. De lichtroze krokodillen leren band heeft een iriserend effect en roségouden gesp met 8 ronde diamanten.

BULGARI DIVA’S DREAM TOPAZE & TANZANITE – 103752

A diva’s dream! Bulgari introduceert een damesmodel met roségouden kast met een diameter van 33 mm met onder andere 76 ronde briljant geslepen diamanten. Het horloge bevat 4 topazen en 4 tanzanieten. De blauwe krokodillen leren band heeft een roségouden vouwsluiting bezet met 5 diamanten.

SERPENTI SEDUTTORI – 103451

Dit horloge heeft een stalen kast en een diameter van 33 mm. De stalen kroon is bezet met een roze rubelliet. De stalen band met een zeshoekig gestileerd patroon en vouwsluiting. 

SERPENTI TUBOGAS INFINITY – 10379

Een echte eye catcher! Dit horloge met roségouden kast heeft een diameter van 35 mm en is omgeven door 8 diamanten. Het horloge bevat onder andere 44 briljant geslepen diamanten en een roségouden kroon bezet met een roze rubelliet. De dubbele draaibare roségouden band is gedeeltelijk bezet met 172 diamanten.

DIVA’S DREAM MOSAICA PINK SAPPHIRE – 103760

Dit prachtige horloge met roségouden kast heeft een diameter van 37 mm en is omgeven door ronde diamanten en roze saffieren. De roze krokodillen leren band heeft een roségouden vouwsluiting bezet met diamanten.