Elegant met een gevoel voor stijl

Regé-Jean Page is Longines’ nieuwste ambassadeur

De Zwitserse horlogemaker Longines heeft aangekondigd dat acteur Regé-Jean Page zich bij het merk voegt als ambassadeur van elegantie. Volgens Longines belichaamt de charismatische Britse acteur de definitie van elegantie van het merk. Hiermee overstijgt Page grenzen en generaties, met een moeiteloos gevoel voor stijl. 

Regé-Jean Page’s Emmy-genomineerde optreden als de hertog van Hastings in het enorm succesvolle Regency-periodedrama Bridgerton van Netflix hield het publiek over de hele wereld in de ban. Zijn verschijning maakte hem tot een van ’s werelds meest bewonderde performers, met individuele prijsnominaties van onder meer de Emmy Awards, Screen Actors Guild Awards en een overwinning voor Outstanding Actor bij de NAACP-image Awards.  

Page kijkt uit naar het partnerschap. Over zijn enthousiasme voor Longines zegt hij: “Het is eigenlijk heel eenvoudig. Longines maakt zulke mooie horloges. Het heeft iets heel speciaals om te kunnen werken met dingen die schoonheid brengen in de wereld.”

TIME eerde Rege Jean Page door hem op te nemen in de 100 next list, de jaarlijkse lijst van het tijdschrift met de mannen en vrouwen die de toekomst in hun vakgebied vormgeven en de volgende generatie van leiderschap definiëren.