Tag Heuer

Ryan Gosling als nieuwe Brand Ambassador van TAG Heuer

Tag Heuer heeft aangekondigd Ryan Gosling aan te nemen als merkambassadeur. Gosling is niet alleen een van de meest opvallende acteurs van zijn generatie, maar ook een hoofdrolspeler wiens rollen nu al iconisch zijn. Van zijn rol als chauffeur in Drive tot zijn zingende en dansende Oscar-genomineerde rol in La La Land, Ryan Gosling is een acteur die zich zeker niet in een hokje laat plaatsen.

Tag Heuer Carrera

Al meer dan 60 jaar is de TAG Heuer Carrera-collectie het uithangbord voor het fascinerende autosporterfgoed van het merk. Het is vooral bekend om zijn tijdloze, sportieve en elegante chronografen die al snel horloge iconen werden. De collectie, die symbool staat voor de sportieve geest van TAG Heuer, is vernieuwd met de nieuwe TAG Heuer Carrera Three Hands.

De nieuwe generatie TAG Heuer Carrera Three Hands-collectie bestaat uit 13 referenties binnen vier subcollecties – van een 29 mm tot een 41 mm diameter – die allemaal de stilistische codes van de TAG Heuer Carrera Heuer 02 chronografen bevatten en weerspiegelen.

TAG HEUER CARRERA TWIN-TIME DATE ⌀41 MM

Het elegante en sportieve ontwerp van dit nieuwe uurwerk is een eerbetoon aan de Heuer Carrera Twin-Time die voor het eerst werd gelanceerd in 1955. De nieuwe TAG Heuer Carrera Twin-Time Date 41mm is voorzien van een verfijnde flens in zilver en blauw, om dag en nacht aan te geven, een Calibre 7 automatisch uurwerk en een H-vormige armband. De wijzerplaat heeft gedurfdere uur- en minutenwijzers en een verfijnde Twin-Time wijzerpunt.