TAG HEUER INTRODUCEERT DE NIEUWE GENERATIE LUXURY CONNECTED WATCHES

De meest recentelijk connected watch van TAG Heuer is de Connected Modular Golf Edition in 2019. Nu komt het Zwitserse horlogehuis met de derde generatie van zijn visionaire Connected uurwerk, een unieke combinatie van de verfijning en elegantie van een chronograaf geïnspireerd uurwerk vervaardigd in de puurste horlogetraditie, met een ultramoderne, op maat ontworpen digitale ervaring die is gericht op prestaties.

Het opvallende en veelzijdige polshorloge geeft je de kans je individuele levensstijl te verbeteren, van dagelijkse verbonden diensten van Wear OS by Google tot meeslepende sportervaringen dankzij de nieuwe TAG Heuer Sports-app, die gedetailleerde tracking biedt voor golf, hardlopen, fietsen, wandelen , fitness en andere sessies, dankzij onder andere de ingebouwde GPS en hartslagmeter van het horloge. Ook de nieuw ontwikkelde TAG Heuer mobiele begeleidende app zit in de connected watch, die nog meer personalisatie en inzichten in de prestaties van de drager mogelijk maakt.

De 45 mm roestvrijstalen of titanium kasten weerspiegelen het onderscheidende ontwerp, de edele materialen en verfijnde afwerkingen van TAG Heuer chronografen. De wijzerplaat heeft een ultra-leesbaar, volledig actief en vlak OLED-touchscreen dat wordt beschermd door een krasbestendig saffierglas. Om de levensduur van de batterij te verlengen, wisselt het scherm tussen actieve en omgevingsmodus, maar het geeft altijd de tijd aan. Het horloge is voorzien van een magnetische acculader en een op maat gemaakt reistasje.

Het nieuwe TAG Heuer Connected horloge is in een select netwerk van retailers en TAG Heuer-boetieks beschikbaar en via tagheuer.com