Watch news

TAG HEUER LANCEERT NIEUWE CONNECTED GOLF EDITION

TAG Heuer bouwt verder op het succes van de TAG Heuer Connected, met toevoegingen aan de lijn van elegant vervaardigde uurwerken die gericht zijn op prestaties. De nieuwe TAG Heuer Connected Golf Edition is een speciale editie voor golfers en combineert sportieve elegantie met de functionaliteit van de TAG Heuer Golf-app.

TAG Heuer combineert geavanceerde horlogetechnologie met een passie voor golf en de sportwereld en introduceert hiermee de golfeditie van de derde generatie Connected-horloges, die in maart dit jaar werd gelanceerd. Dit is de tweede keer dat de horlogemaker een horloge speciaal voor golfers heeft gemaakt. De eerste editie werd in 2019 gepresenteerd met de lancering van de TAG Heuer Golf-app en was meteen een hit.

De TAG Heuer Golf-app is volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld door een deskundig team onder leiding van TAG Heuer’s Chief Strategy and Digital Officer: Frédéric Arnault. De app heeft vele functies als 3D-kaarten, hazards distance, shot tracking, scorecards, pro stats en de nieuwe Driving Zone feature. De app is speciaal voor spelers die hun golfspel naar een hoger level willen tillen.

Het nieuwe TAG Heuer Connected-horloge is een unieke combinatie van de verfijning van een op een chronograaf geïnspireerd uurwerk, die vervaardigd is in de puurste horlogetraditie meteen ultramoderne digitale ervaring die gericht is op prestaties. Het is een opvallend en veelzijdig horloge, gericht op het verbeteren van een individuele levensstijl en golfspel. Ook geeft het via de app inzicht in andere sportactiviteiten als hardlopen, fietsen of fitness.

De ultralichte 45 mm zwarte titanium kast weerspiegelt het onderscheidende design en de verfijnde afwerkingen van TAG Heuer-chronografen. De exclusieve matzwarte keramische bezel heeft 18 gegraveerde schaalverdelingen, die dienen als referentie voor de prestatie bij elke hole. De kroon heeft twee functionele drukknoppen op twee en vier uur.  De witte lak op de roterende kroon en groene lak op de drukknoppen weerspiegelen de kenmerkende kleuren van de golfbaan. De drukknoppen zijn specifiek voor de TAG Heuer Golf-app. Ze worden gebruikt om opnames en shotafstanden met optimale precisie te meten. Een innovatieve functie voor de ultieme sportprestatiemeting. Het uurwerk heeft een witte en zwarte rubberen armband met golfpatroon.