Sportief en innovatief

Web Eyewear brengt brillencollectie uit met Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Het huismerk van Marcolin, Web Eyewear, heeft de handen ineen geslagen met het Alfa Romeo F1 Team ORLEN voor een eerste capsulecollectie. De collectie bestaat uit drie nieuwe stijlen: twee zonnebrillen en één optisch montuur.

De brillen onderscheiden zich door technologische en stijlvolle innovatie. Het boeiende, sportieve design en de uitgebreide ervaring en vakkennis van Web Eyewear belichamen perfect de ziel van het Formule 1-team, geleid door voortdurend onderzoek en ontwikkeling die functionaliteit en schoonheid combineren om altijd de beste prestaties te verkrijgen.

Gestroomlijnd

De monturen hebben een gestroomlijnd en comfortabel design met verfijnde details, innovatief geproduceerd met materialen van buitengewone kwaliteit. De stijl en het karakter, die deel uitmaken van het Italiaanse DNA van Web Eyewear, worden gecompleteerd door de precisie en de dynamiek die het Alfa Romeo F1 Team ORLEN kenmerken, de erfgenaam en gamechanger van een van de meest prestigieuze racemerken op het internationale niveau. 

Web Eyewear WE0343

Deze Limited edition zonnebril bestaat uit een vierkant acetaat montuur en heeft een krachtige look. De dikke veren en de spoilers aan de zijkanten van het montuur bepalen de dynamiek van deze sportieve bril. De verfijnde details verhogen de kwaliteit van deze exclusieve stijl. Diamantvormige pinnen op de slapen zijn geëmailleerd in de kleuren van het Alfa Romeo F1 Team ORLEN, terwijl de ARF1TO- en WEB-logo’s de uiteinden van de slapen personaliseren.

Web Eyewear WE5405-B

Dit limited edition model is een optisch montuur dat extreem licht en toch stevig is. Het ronde semi-randloze titanium montuur is voorzien van Blue Block lenzen die vermoeidheid van de ogen voorkomen tijdens langdurige blootstelling aan blauw licht van digitale apparaten, waardoor het visueel comfort toeneemt. De slapen zijn voorzien van de iconische WEB torchon en worden gekenmerkt door emaille elementen die de karakteristieke kleuren van het Alfa Romeo team weerspiegelen.

Web Eyewear WE0344

De limited edition Web Eyewear WE0344 zonnebril is een uiterst licht en toch stevig vierkant titanium montuur. De brug is bewerkt met de karakteristieke kleuren van Alfa Romeo’s F1 Team ORLEN. De iconische WEB torchon is gereproduceerd op de veren en is geflankeerd door gekleurde emaille uiteinden gegraveerd met het stijl nummer.

De modellen – gedragen door de coureurs Valtteri Bottas, Zhou Guanyu en Robert Kubica, en door het hele Alfa Romeo F1 Team ORLEN tijdens het spannende nieuwe Formule 1-seizoen – zijn vanaf september 2022 te koop zijn via web-eyewear.com