Het Nationale Ballet x Jansz.

UNIEKE DINNERSHOW BIJ JOU THUIS

Wacht niet tot de bui over is, maar dans in de regen! Een quote die perfect past bij deze tijd. En precies daarom hebben restaurant Jansz. en Het Nationale Ballet hun krachten gebundeld. In samenwerking met Thuis Uit Eten presenteren zij een bijzonder arrangement voor een unieke dinnershow bij jou thuis: Het Nationale Ballet x Jansz.

Met Het Nationale Ballet x Jansz. bewonder je thuis de balletvoorstelling ‘Hans van Manen Variations’ via een livestream en geniet je na met een speciaal samengesteld viergangen menu van Jansz. De unieke dinnershow vindt virtueel plaats op zaterdag 27 en zondag 28 februari om 15:00 uur. Het Nationale Ballet presenteert zes juwelen uit het omvangrijke oeuvre van Nederlands bekendste choreograaf Hans van Manen. Twee verschillende casts zorgen voor twee avonden fantastisch ballet. Met zowel wereldwijd uitgevoerde ‘evergreens’ als meer recente creaties van de meesterchoreograaf.

Om de avond helemaal af te maken, geniet je na de show van het heerlijke menu van Jansz. De chefs van Jansz. hebben alle voorbereidingen getroffen en de gerechten maak je thuis in een handomdraai af. Het menu bestaat uit:

  • Zeebaars met bleekselderij, komkommer en tomaat
  • Andijvie met pastinaak, cavolo nero en hibiscus
  • Kalfssukade met maïs, cevennes ui en bbq jus
  • Appel met vanille, tonkaboon en witte chocolade

Het diner wordt bij jou thuis bezorgd door Thuis Uit Eten en is voor € 50,- p.p. te bestellen via www.thuisuiteten.nl/nationale-ballet-x-jansz.