Amsterdams jenevermerk Jajem lanceert zomers speciaalbiertje met Kornuit

Kornuit en Jajem zijn twee écht Nederlandse merken, die beide staan voor het creëren van mooie momenten en het vieren van het leven. Met Kornuit JAJEM bieden ze een nieuw, fris drankje om hierop te proosten.

Kornuit JAJEM is een mix van Kornuit pils, Jajem-jenever en natuurlijke citrus aroma’s met 5.9% alcohol. Hoewel de combi bier en jenever anders doet vermoeden, is Kornuit JAJEM geen kopstoot. Dit speciaalbier heeft namelijk een licht zoete, frisse smaak en is daarmee een ideaal drankje voor tijdens een feestje, op een festival of in de zon op het terras. Voor die momenten dat je graag iets anders wilt drinken dan pils, wijn of frisdrank.

Kornuit JAJEM komt op de markt in een strak, eigentijds 33 cl blik. Bij het design van het blik is rekening gehouden met de vele clubs en bars waar Kornuit JAJEM verkrijgbaar zal zijn. Er is gebruik gemaakt van een onzichtbare UV-inkt die oplicht bij blacklight (UV)-verlichting. Hierdoor is het blik altijd opvallend en een echte eyecatcher.

We speelden al een tijdje met het idee om Jajem-jenever met bier te mixen. Dat uitgerekend Kornuit op ons pad kwam, is een match made in heaven. We komen elkaar vaak tegen op festivals en bedienen dezelfde doelgroep. Met Kornuit JAJEM bieden we nu een fris alternatief om optimaal te genieten tijdens de komende lente- en zomerdagen.” – Jamie van der Will, een van de oprichters van Jajem.

Kijk onderstaande video voor deel 1 van de docu-serie!