Smokey Goodness- Burgers & BBQ Bites

BBQ Recepten voor een geslaagde meivakantie!

Meivakantie? Probeer deze heerlijke BBQ recepten eens uit, van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen!

Nederlanders slaan thuis massaal aan het barbecueën tijdens deze periode. Pyro-culinair avonturier Jord Althuizen komt dan ook op het juiste moment met zijn nieuwe boek: Smokey Goodness- Burgers & BBQ Bites. Het is de eerste uitgave in de nieuwe boekenlijn van Jord, naast de eerder verschenen Smokey Goodness-boeken, waarvan inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht zijn.

In zijn nieuwe boek neemt Jord je mee op BBQ-avontuur naar de States. Van de deli’s van New York tot aan de taco stands in Californië: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time. Denk big-bigger-biggest BBQ sandwiches, de allerhotste BBQ taco’s of spicy BBQ snacks-on- a-stick. We want it all, and we want it now!

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 200.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites is vanaf 31 maart verkrijgbaar voor € 22,50, Kosmos Uitgevers