CASARON’S ZOMERSE COCKTAILS

Cocktails zijn steeds populairder en vooral tijdens zwoele zomeravonden mag een heerlijke, frisse cocktail niet ontbreken. Een frisse, zomerse cocktail met rum lijkt niet altijd voor de hand liggend, maar is met het zomerse cocktailrecept van CasaRon zeker mogelijk. CasaRon gebruikt hiervoor de Caribische Ron Perla del Norte Carta Blanca – een witte rum die ideaal is voor een heerlijk zomerse cocktail! Laat het mooie weer maar komen!

Ron Perla del Norte
Voor het Cubaanse rumhuis Ron Perla del Norte is het gevoel van vrijheid erg belangrijk. Hun Caribische rum versterkt dit gevoel. De authentieke Cubaanse smaak, de geur én de cultuur die erachter schuilgaat. De Caribische rum staat bekend om de Carta Blanca. Deze kenmerkt zich door de perfecte balans in zoet en bitter. De rum wordt op een natuurlijke, traditionele manier gerijpt in vaten van wit eiken – die zorgen voor de specifieke en uitzonderlijke smaak die zó kenmerkend is voor Carta Blanca. De rum is daarmee dé perfecte basis voor iedere cocktail!

Zomers cocktailrecept
Een zomers, fruitig drankje: dat is de Roses are Red-cocktail. Deze bloemige cocktail is gebaseerd op de ‘Fizz’. Deze mix werd bekend tijdens de Tweede Wereldoorlog en was destijds zo populair dat er in bars in ploegen werd gewerkt om iedereen te kunnen voorzien van de geliefde cocktail. Door het bruisend water te vervangen met Fentimans Rose Lemonade geef je dit beroemde drankje een geheel eigen draai. Door het bloemige te combineren met aardbeien en limoen, wordt het drankje éxtrafris en dus perfect voor de zomer.

Ingrediënten
Copa-glas
40 ml Ron Perla del Norte
Carta Blanca
150 ml Fentimans Rose Lemonade
Vijf gehalveerde aardbeien
Twee partjes limoen
IJsblokjes
Garneer met eetbare bloemen


How to make
Schenk de Carta Blanca in een copa-glas met een paar ijsblokjes
Schenk hier de Fentimans Rose Lemonade bij
Garneer met de aardbeien, limoenpartjes en eetbare bloemen