Iets te diep in het glaasje gekeken?

Hier bestel je de lekkerste anti-katerontbijtjes

Iets te veel drankjes gehad gister en iets te veel genoten van alle gezelligheid? Helaas viel Koningsdag niet zo gunstig qua uitbrakdag en moeten velen van ons vandaag weer aan het werk. Geen tijd om lekker lang in bed te blijven hangen, maar wél is het verstandig om jezelf te verwennen met een heerlijk anti-katerontbijt. Omdat je misschien geen tijd (en zin) hebt om zelf in de keuken te staan, delen wij hier een lijstje met de lekkerste anti-katerontbijtjes. Zo versla jij je Koningsdagkater en kan jij weer helemaal fresh aan het werk.

Teds

Alcohol droogt je lichaam uit, wat zorgt voor die vervelende kater. Zout eten zorgt ervoor dat je lichaam vocht beter vasthoudt. Teds bezorgt jou die heerlijke all day brunches, die perfect zijn tegen je kater. Alles waar je zin in hebt, de hele dag door. Van de klassieke eggs benedict tot een club sandwich of heerlijke truffelfriet. Bye bye hangover!

JuiceBrothers

Alcohol verlaagt je bloedglucosespiegel, waardoor je slap kunt voelen. Met een flinke boost aan natuurlijke suikers vul je je glucose aan en voel je je een stuk beter. Bij JuiceBrothers laat je versgeperste sapjes vol vitamines en anti-oxidanten gemakkelijk thuisbezorgen en kun jij lekker binnenblijven om te herstellen. Ook kun je voor Acaï bowls of sweets kiezen, of meteen een voor een dag (of meerdere dagen) juicedetox.

ZIE OOK: ZES HOTELBARS WAAR JE GEWEEST MOET ZIJN

Vlaamsch Broodhuis

Onze favoriete buurtbakker! Hier geniet je van het beste zuurdesembrood, ontbijt, lunch, high tea en zelfs een borrel! Bestel deze heerlijke tosti met mediterrane tonijnsalade om jou kater te verslaan!

Benji’s

Bij Benji’s vind je zowel gezonde ontbijtjes als guilty pleasures. Denk aan Acaï bowls, avocado toast en bananenbrood, maar ook burgers, truffelfriet of spicy tuna melt. Met deze heerlijke gerechten ben je binnen no-time van je kater af.

Bakkerij Wolf

Loop hier naar binnen voor een heerlijke croissant, omelet of french toast.

ZIE OOK: DIT IS DÉ NIEUWE VEGAN ONTBIJTSPOT IN AMSTERDAM