Het eerste dessert only restaurant van Nederland

Vanaf eind juli opent het allereerste dessert only restaurant van Nederland: De Dessertclub! Het concept heeft zich al eerder bewezen in New York, Berlijn én zelfs op Bali en komt nu gelukkig ook naar Nederland. Het pop-upconcept ‘De Dessertclub’ opent vanaf 23 juli tot begin september op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Een absolute must visit deze zomer!

Waar het dessert normaal vaak de grande finale is van een diner, wordt in De Dessertclub écht een maaltijdvervangend dessertmenu aangeboden vol verrassende creaties en smaakexplosies. Het Zwitsalterrein wordt tijdelijk getransformeerd tot uniek restaurant. Gasten kunnen hier de hele zomer genieten van een bijzondere culinaire ervaring. Voor 55 euro krijg je een zeven gangen experience, uit te breiden met een wijn- of cocktailpairing. Wie wil eten in de Dessertclub moet snel zijn met reserveren, het pop-uprestaurant is maar een paar dagen geopend!

De Dessertclub biedt een avondvullende zeven gangen experience door meesterpatissier Bart de Gans – winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden. De Dessertclub is niet alleen voor de echte zoetekauwen onder ons. De desserts bevatten voldoende hartige elementen, waardoor ze een juiste balans creëren door de avond heen. In de gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit pure ingrediënten. Hierdoor voorkomen de chefs een suikerbom en krijgen gasten een variatie aan desserts.

Check www.dessertclub.nl voor meer info!