The Gojira

HIER EET JE DE LEKKERSTE HAMBURGER VAN NEDERLAND

Een Koreaanse burger geserveerd op een Aziatische steambun met een patty van dry aged rib eye en Japanse Wagyu vlees. Dát is de lekkerste burger van Nederland, en die eet je in Ter Marsch & Co van Chef Rohini Atwaroe van. De burger is belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips. Hmm!

Met het behalen van deze prijs bewijst Ter Marsch & Co dat ze nog steeds tot de beste burgerspecialisten van Nederland behoren. In 2015 sleepte de burgerbar al eens de prijs voor beste burger tijdens de Horecava in de wacht en onlangs won Ter Marsch & Co Amsterdam de award in de categorie Best Restyling tijdens de Entree Awards 2019.

De prijswinnende ‘The Gojira’ is verkrijgbaar in de Rotterdamse en Amsterdamse vestigingen van Ter Marsch & Co. De burger wordt op een waanzinnige manier geserveerd in een Aziatisch stoommandje en gaan per twee stuks.

Ter Marsch & Co startte in 1895 al met een heldere missie: één ding doen en dat uitzonderlijk goed doen. Sinds 2014 doen ze dit als bar & grill en zijn gespecialiseerd in het serveren van heerlijke burgers in een eigentijdse atmosfeer, geschikt voor zowel gezinnen als fijnproevers. Hun ‘on the spot’ bereide burgers, vers gesneden friet en zelfgemaakte sauzen worden bereid met de meest verse en meest hoogwaardige ingrediënten in de volledig open keuken.

In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam, inmiddels verbouwd en heropend. Dat de familie meer kan dan burgers bouwen bewijzen ze met restaurant ‘de With’, een koffie- en lunchzaak op de Kalverstraat en Europa’s eerste zalmkwekerij op land; Fresh Salmon Farming Europe.

Rotterdam
Witte de Withstraat 70

Amsterdam
Adres Vijzelstraat 4