Perfect voor de feestdagen

MOËT & CHANDON VERLICHT DE FEESTDAGEN MET DEZE LIMITED EDITION FLES!

Een geliefde boodschapper van Moët & Chandon’s cultuur van feest en savoir-fête is Moët Impérial champagne, onderscheidend door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke gehemelte zijn elegante rijpheid. Moët Impérial, al meer dan 150 jaar een icoon, begeleidt het Huis door de eeuwen heen door vreugde, licht en bruis te brengen op elk moment dat het vieren waard is.

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten presenteert Moët & Chandon een speciale 2022-fles voor de feestdagen, waarmee champagneliefhebbers en -verzamelaars een aandenken aan het legendarische savoir-fête van het Huis mee naar huis kunnen nemen.  De Spark of Light, in het klassieke 75cl-formaat, is gehuld in een op maat gemaakt goudkleurig, vrolijk vuurwerkpatroon op een witte achtergrond, als symbool van de stralen die de meest buitengewone vieringen in de geschiedenis van Moët & Chandon hebben verlicht.

Een stuk dat een feesttafel definieert, een traktatie voor families en vrienden, een schat voor gepassioneerde verzamelaars, een nieuwe reis van avontuur en ontdekking voor degenen die er voor het eerst van genieten, of een gewaardeerd detail voor degenen die alles al hebben: Moët & Chandon Holiday Season 2022 Limited Edition is het geschenk dat elke bijeenkomst omtovert tot een feestelijk moment. 

Moët Impérial 75CL Limited Edition Bottle

De fles Spark of Light, een niet te missen juweel, zal in beperkte oplage en exclusief tijdens de feestdagen van dit jaar verkrijgbaar zijn.