Disaronno Day

Organiseer een brunch cocktail thuis

19 april staat ook dit jaar weer in het teken van Disaronno Day! Deze dag vieren we de passie voor ’s werelds favoriete Italiaanse likeur met iedereen die van lekkere cocktails houdt. Hoewel we in een ongekende tijd leven, zijn er verschillende mogelijke manieren om deze dag te vieren met respect en inachtneming van de getroffen maatregelen. Hoe? Dat lees je hier!

Doe mee en organiseer een heerlijke zondagsbrunch bij jou thuis op 19 april en proost online met vrienden of familie met een verfrissende Disaronno Fizz. Brunchen betekent niet alleen tijd nemen voor jezelf, maar ook samen (digitaal) plezier maken en heerlijk eten, drinken en kletsen!

MAAK JE BRUNCH COMPLEET

Maak je brunch compleet met een zelfgemaakte Disaronno Fizz; een alcoholarm drankje met een uitgesproken karakter. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno worden gecombineerd met koolzuurhoudende sodabellen en citroensap voor een verfrissende, dorstlessende cocktail. Ideaal om je brunch nog specialer te maken en super makkelijk om thuis te maken!