The Blend Opent in Freddy's Bar

Amsterdam Cocktail Week

The Blend opent in Freddy’s Bar

Ben jij een fervent whiskyliefhebber? Dan hebben we heel goed nieuws! Na een enorm succes in Londen komt Chivas Regal, ’s werelds eerste luxe Scotch whisky, met The Blend naar Amsterdam! Een ervaring die deuren opent naar de fascinerende wereld van whisky, door een persoonlijke Art of Blending-ervaring. The Blend opent tijdens Amsterdam Cocktail Week in Freddy’s Bar van Hotel De L’Europe. Tijd om je vrienden bij elkaar te roepen voor een unieke whiskybeleving!

The Blend is een bijzondere kans om je whiskyvaardigheden aan te scherpen en je eigen op maat gemaakte, gemengde whisky te creëren in een intieme, inspirerende setting. Liefhebbers kunnen 19, 20 en 21 maart deelnemen aan een exclusieve sessie om de Art of Blending onder de knie te krijgen, onder leiding van Michael Knowles – Brand Ambassador van Chivas Regal.

The Art of Blending

Tijdens de sessie leer je meer over het erfgoed en de rijke geschiedenis van premium whisky, inclusief de oorsprong van single malt en graanwhisky’s. Alles komt aan bod tijdens de whiskysessie. Het samplen van verschillende Malts met smaken variërend van romig, rokerig, citrus, fruitig en bloemig, evenals delicate graan Scotch whisky. Tot aan het vakmanschap van een meestermixer, die je leert hoe de verschillende smaaktonen geblend worden om de kenmerkende Chivas Regal-huisstijl te creëren. Ook mag je zelf aan de slag om je eigen unieke blend te creëren! The Blend vindt plaats in een privékapel achter de iconische Freddy’s Bar in Hotel De L’Europe. Bezoekers kunnen ook de Chivas-cocktail ‘Alvarium’ proeven, die speciaal voor de Amsterdam Cocktail Week is samengesteld. Ervaar de whisky-expert in jou óf geniet relaxend van een heerlijke Chivas sour!

Art of Blending tickets zijn verkrijgbaar voor €15,-. Ben je niet in Amsterdam dat weekend? The Blend reist door naar het Whisky Festival Noord Nederland in Groningen, wat op 27, 28 en 29 maart plaatsvindt. Check chivas.com voor meer informatie.

Met het oog op de aangepaste regelgeving rondom de recente Corona-update van 15 maart 2020 willen we namens Pernod-Ricard mededelen dat het evenement verplaatst zal worden naar een later tijdstip dit jaar. Dus de blending reeks gaat wél komen maar niet tijdens de afgelaste Amsterdam Cocktail Week. Zodra we meer weten over nieuwe data laten we dat weten!