Zomerse drankjes

Zoek verkoeling met Belvedere Summer Bay

Wil je dat zomergevoel extra lang blijven vasthouden, ook bij thuiskomst? Dankzij Belvedere Summer Bay is het totaal geen straf de zomermaanden af te sluiten op het Nederlandse terras. Het premium vodka merk viert dit jaar de zomer met een nieuw scala aan heerlijk frisse cocktails tijdens Belvedere Summer Bay bij The Harbour Club in Vinkenveen!

Belvedere Vodka lanceert deze zomer tijdens Summer Bay bij The Harbour Club Vinkeveen een cocktailkaart met zomerse cocktails die naast de pure, natuurlijke Poolse vodka voornamelijk zuivere en onbewerkte bestandsdelen bevatten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Belvedere Air bereid met vers citroensap, honingwater en amandelmelk en de Orange Bitter Soda bestaande uit Belvedere Pure, soda water en een sinaasappelbitter. Maar ook The Pomme Highball met onder andere appelsap, vers limoensap en Angostura Bitters en een heuse Iced Latte bereid met espresso, melk en ahornsiroop. Mmmm!

De nieuwe cocktails zijn te proeven en te bestellen tijdens Summer Bay dat deze zomermaanden te boeken is bij The Harbour Club in Vinkenveen. Heerlijk tijdens een diner in The Harbour Club waar je tevens smult van de verrukkelijke gerechten, geserveerd door de supervriendelijke bediening. Talkies mocht proeven en kreeg topservice van Hendrik!

Belvedere staat bekend om het vakmanschap, de traditionele manier van destilleren en het gebruik van maar slechts twee hoogwaardige ingrediënten: Gold Dankowskie rogge en bronwater. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke en pure vodka die verder geen enkele toevoeging nodig heeft. Belvedere Vodka staat voor natuurlijke kwaliteit, een balans tussen soepelheid en karakter en is een drankje dat bij elke gelegenheid gedronken kan worden. Thuis, op het terras, in de club, aan het strand of waar je maar wilt!

Reserveren kan via www.theharbourclub.com/vinkeveen. Ook zijn de nieuwe Belvedere cocktails deze zomer te vinden bij onder andere Café in the City in Rotterdam, www.rotterdam.cafeinthecity.nl. Laat de zomer maar extra lang duren!

HOW TO MAKE IT AT HOME

The Belvedere Air 

 • 45ml Belvedere Pure
 • 20ml Vers citroensap
 • 15ml Honing water (2:1)
 • 60ml Amandelmelk

Combineer alle ingrediënten en shake voor ongeveer 10 seconden. Strain in een met ijsblokjes gevulde  longdrink en garneer met een munttakje.

The Belvedere Bitter Orange Soda

 • 40ml Belvedere Pure
 • 150ml Soda Water
 • 3-4 dashes Orange Bitters

Schenk de Belvedere Pure in een met ijsblokjes gevuld longdrink glas. Top-up met Sodawater en garner met een sinaasappelschijfje.

The Belvedere Iced Latte

 • 40ml Belvedere Pure
 • 15ml Melk
 • 60ml Espresso
 • 20ml Maplesiroop

Combineer alle ingrediënten en shake voor ongeveer 10 seconden. Strain in een met ijsblokjes gevulde longdrink.