BETTER TOGETHER

ZOKU EN JORIS BIJDENDIJK OPENEN 25 LOFT-RESTAURANTS

ZOKU, DE AMSTERDAMSE PIONIER VAN DE HOME/OFFICE HYBRIDE, KOMT MET EEN NIEUWE EVENTSERIE: ‘BETTER TOGETHER’. TIJDENS DE EERSTE EDITIE ‘ZOKU X RIJKS®’ OP 28 MEI ZAL ZOKU 25 VAN HAAR INNOVATIEVE LOFTS TRANSFORMEREN TOT WARE PRIVÉRESTAURANTS. KOPPELS KUNNEN GENIETEN VAN EEN DINER VAN CHEF-KOK JORIS BIJDENDIJK EN ZIJN TEAM VAN RIJKS® – HET RESTAURANT MÉT MICHELINSTER VAN HET RIJKSMUSEUM.

Voor minder dan 200 euro p.p. kunnen koppels genieten van het intieme viergangendiner én overnachting in een Zoku Loft. Deze ruime micro-appartementen zijn ontworpen om comfortabel te kunnen wonen en efficiënt te kunnen werken. Tijdens het diner drink je een heerlijke selectie wijnen, die zijn uitgekozen door Max van Bockel – hoofd sommelier van RIJKS®. Het diner krijgt een persoonlijke touch via een videoverbinding met chef Bijdendijk. Gasten kunnen de avond in stijl afsluiten op het privédakterras van Zoku.

Drie Lofts worden gratis beschikbaar gesteld voor ‘Lieve Amsterdammers’ – een project dat de lokale helden eert die een positieve bijdrage aan andere Amsterdammers hebben geleverd. Zoku heeft al diverse initiatieven ontwikkeld, o.a. ten behoeve van essentieel personeel in de medische zorg. Ook kijken ze continu naar samenwerkingen met lokale partners om waarde toe te voegen aan elkaars bedrijven, de stad en hun gasten. De samenwerking met één van Amsterdams beste chefs is de perfecte start van Zoku’s nieuwe project.

“Deze crisis heeft ons veel creativiteit en energie gebracht. Het is fantastisch om te zien wat er allemaal is ontstaan in deze tijd en dat onze gasten zichzelf nog steeds willen verwennen met lekker eten, drinken en vakanties in eigen land. Wij zijn heel blij dat we op deze manier een Zoku x RIJKS® ervaring kunnen geven”

JORIS BIJDENDIJK, EXECUTIVE CHEF VAN RIJKS®
Joris Bijdendijk

Check www.livezoku.com voor meer info!