10X Nederlandse festivals waar je de meeste kans maakt op liefde!

Mannen opgelet! Dating app Happn onthult de top tien Nederlandse festivals waar je de meeste kans hebt op een crush, of misschien wel de liefde van je leven. Naast het drinken van lekkere drankjes en ingaan op de muziek kun je nu ook al je charmes in strijd gooien voor misschien wel de liefde van je leven! Een ding hebben jullie al gemeen, de liefde voor festivals<3.

Happn is de eerste dating app die real-time geo-locatie gebruikt om mensen aan elkaar te koppelen. Gebruikers kunnen in de app profielen van andere gebruikers terugvinden wanneer hun paden kruisen. Als beide gebruikers elkaars profiel liken, ontstaat er een ‘crush’.

De top 10

Down The Rabbit Hole, kortweg DTRH, is een driedaags muziekfestival dat voor het eerst in 2014 werd gehouden, in recreatiepark De Groene Heuvel in Ewijk, bij Nijmegen. Naast muziek worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals vlotten bouwen, keramiek bakken en een open podium.De drie podia “Hotot”, “Fuzzy Lop” en “Teddy Widder” zijn genoemd naar konijnenrassen.

https://www.instagram.com/p/BkezoRMniSY/

Pinkpop duurt tegenwoordig drie dagen en trekt per dag ongeveer 68.000 mensen. Sinds de eerste editie heeft het festival ruim anderhalf miljoen bezoekers gehad en hebben er meer dan 500 verschillende artiesten en bands opgetreden. Je kan ook een kaartje kopen voor één dag.

Wildeburg Festival vindt plaats in Wildeburg en is afgelegen van de bewoonde wereld! Een festivaldorp vol muzikale en creatieve vrijheid, wat zich zowel overdag als in de nacht beweegt. Zet je tentje op en dompel je drie dagen onder in complete waanzin.

https://www.instagram.com/p/BV6wxIZhMzG/

Best Kept Secret is hét festival om drie dagen lang de beste acts live te zien. In 2019 vindt de zevende editie van het festival plaats op 31 mei tot en met 2 juni op Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Op Best Kept Secret zie je de artiesten die je niet mag missen in een unieke, intieme sfeer en bij voorkeur voor een groter publiek dan ze normaal gesproken gewend zijn. Van indierock tot elektronica en van hiphop tot garagerock: als wij het tof vinden, staat het op Best Kept Secret.

Festival Soenda staat bij elke techno liefhebber hoog op het lijstje. Naast de line-up heeft het festival ook een bijzondere sfeer. De enorme Java stage is omringd door containers en erg mooi aangekleed. Beuken in de mega tent en lekker gaan op de kleinere stages. Daardoor moet je zeker een keer bij Soenda aanwezig zijn geweest. 

Amsterdam Open Air hoe ze het doen weet niemand maar het zonnetje schijnt altijd op Amsterdam Open Air. Dit jaar zal de zon schijnen op 1 en 2 juni 2019. Dit is de nieuwe datum waarop Amsterdam Open air plaats gaat vinden. Het Gaasperpark stroomt ongetwijfeld weer helemaal vol met festival liefhebbers van over heel Nederland, want de stages van GirlsLoveDJs, STRAF_WERK en Vunzige Deuntjes is een gouden formule die ervoor zorgt dat Amsterdam Open Air altijd is uitverkocht.

https://www.instagram.com/p/Bw6nHYihetK/

Concert at Sea met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest, op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Op Concert at Sea is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Lowlands elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens, waar zowel headliners als jonge honden steevast volle tenten trekken. Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!

Ultrasonic festival is op de laatste zaterdag van juli het terrein van de magische Maarsseveense Plassen het domein van Ultrasonic Festival. De beste dj’s en artiesten trekken alles uit de kast zodat we lekker los te kunnen gaan op de beste house, eclectic, hardstyle, techno, progressive, trance en hardstyle. Maar ook andere populaire stijlen waaronder deephouse, r&b, hip hop, latin en trap zijn ruim vertegenwoordigd. Aan randvermaak geen gebrek. De unieke locatie in Utrecht (Maarssen) wordt omgetoverd tot één groot speelparadijs. Compleet met speeltoestellen, kermisattracties, theatraal vermaak, visuals en decors wordt de juiste ambiance aan het strand gecreëerd voor 1 dag zorgeloos genieten!