21e KEER VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

André Hazes, Lil Kleine, De Dijk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Maan en dj duo Sunnery James en Ryan Marciano; dit is nog maar een kleine greep uit de artiesten die vanaf morgen Ahoy een week lang op z’n kop gaan zetten tijdens alweer de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE.

Ook Anouk, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex zullen erbij tijdens de in totaal elf shows op  17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26 en 28 januari.

Dat André Hazes terug zou keren werd al tijdens de jubileum editie van 2018 aan de bar beklonken: ‘Ik was vorig jaar zo ontzettend onder de indruk van dit evenement en heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt dat ik al na 3 shows met de lobby voor 2019 ben gestart”, lacht André. “Met een biertje aan de bar waren we er snel uit samen. De Vrienden van Amstel LIVE is echt een feest, voor de bezoekers en voor ons als artiesten achter de schermen. Lekker om de hoek in mijn stadje, januari kan echt niet beter beginnen. Ik ga met mijn eigen vaste band spelen en een aantal unieke duetten zingen’.

Nog geen kaarten? Deze zijn verkrijgbaar via vriendenvanamstel.nl

Vanaf morgenochtend om 10:00 start ook al de kaartverkoop voor Vrienden van Amstel 2020!