5 Netflix-films om te kijken met je vrienden

Een biertje drinken in de stad met vrienden is natuurlijk gezellig, maar met het slechte weer van de laatste dagen is thuisblijven ook geen straf. Voor wie Netflix al heeft afgespeurd maar nog niet de ideale mannenfilm gevonden heeft: wij hebben ze op een rijtje voor je.

Outlaw King (2018)

In de 14e eeuw probeert Robert de Bruce de Schotse onafhankelijkheid terug te veroveren en gaat de strijd aan met het veel grotere en beter uitgeruste Engelse leger.

Bright (2017)

Een menselijke politieman en zijn partner, een ork, vinden een machtig object en raken verwikkeld in een oorlog. Met Will Smith.

The Ridiculous 6 (2015)

Zes broers hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal een andere moeder en zijn op zoek naar hun vader. Wanneer je deze film op je 4K-televisie bekijkt heb je het idee dat jij één van deze broers bent.

Game over, man! (2018)

Actiecomedie waarin drie vrienden met grootse dromen veranderen van ondermaatse luiwammesen in badass strijders wanneer hun chique hotel wordt overvallen door terroristen. 

High Flying Bird (2019)

In deze Amerikaanse sportfilm doet sportmakelaar Ray Burke een jonge basketballer een controversieel voorstel om zijn carrière te redden en de machtsstructuur van de bond op zijn kop te zetten.