AUDEMARS PIGUET’S NIEUWE ROYAL OAK PERPETUAL CALENDAR OPENWORKED

Het nieuwe opengewerkte, zelfopwindend polshorloge met eeuwigdurende kalender dat nu deel uitmaakt van de Royal Oak-collectie is een meesterlijk resultaat van contrasten en lichtspel, die alle vaardigheden in uurwerken en decoratie van de horlogefabrikant weergeven.

De complexiteit en transparantie van de opengewerkte saffieren wijzerplaat wordt omlijst door de eenvoudige opaciteit van een zwarte keramische kast en band. Roségouden accenten op het mechanisme, de wijzers en het display contrasteren met het staal van het binnenwerk. Cijfers, dagen en maanden op de wijzerplaat contrasteren met de poëzie van een realistische maan, die zweeft boven een met sterren verlichte hemel van diepblauwe aventurijn – een materiaal dat ook voorkomt in de Audemars Piguet CODE 11.59 collectie welke eerder dit jaar is gelanceerd.

Het nieuwe model is exclusief verkrijgbaar in de Audemars Piguet-boetieks. Het uurwerk beschikt over een kaliber 5135 met een kast van 41 millimeter, kastdikte van 9,9 millimeter en is waterbestendig tot 20 meter. De zwarte keramische kast heeft een niet-glinsterend saffierglas en titanium achterkant met screw-locked kroon. De saffieren wijzerplaat is voorzien van een donkere externe tellerzone, roségouden uurmarkeringen en Royal Oak-wijzers met lichtgevende coating. De zwarte bezel weerspiegelt de zwarte keramische kast en band – welke een titanium AP-vouwsluiting heeft.