#cartieramsterdam

CARTIER KONDIGT NIEUWE LOCATIE AAN IN DE PC HOOFTSTRAAT

Al bijna 45 jaar charmeert Cartier de Amsterdammers en bezoekers en is Cartier sinds 1994 aanwezig in de inmiddels beroemde P.C. Hooftstraat. Een nieuw hoofdstuk begint deze winter voor het Maison, want de boetiek opent zijn deuren op een nieuwe locatie in de P.C. Hooftstraat. De nieuwe boetiek is een open venster naar een wereld van stijl en tijdloos design, geïnspireerd door de unieke sfeer van Amsterdam en Cartiers gekoesterde erfgoed. De huidige boetiek, gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 132-134, zal zijn gasten blijven verwelkomen tot de nieuwe deuren op nummer 129 later deze winter openen.

Het ontwerp van de nieuwe Cartier-boetiek is een elegante mix van de savoir-faire van het Maison, Nederlandse invloed en biodiversiteit, met een onverwachte stadstuin: een visie op schoonheid gedeeld met passie op meer dan 300m2 in de P.C. Hooftstraat 129.

‘Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Cartier een nieuwe boetiek opent in Amsterdam. Toen de iconische rode doos in Nederland arriveerde, creëerde het een rimpeleffect tussen de mensen en het unieke savoir-faire van het Maison dat nog steeds door de stad galmt. De ontwerpen van Cartier verbinden mensen op een onvergetelijke manier. De nieuwe boetiek zal een open venster zijn naar tijdloos design, waarin creativiteit en vakmanschap worden gevierd. Een perfecte weerspiegeling van Cartier’s kenmerkende mix van tradities en innovatie.’

Valérie Ahner Boudier, Managing Director Cartier Benelux & Nordics