Samsung electronics

De magie van een groot scherm

Samsung kondigde vorige week aan dat The Freestyle beschikbaar is voor pre-orders. The Freestyle is technologisch uniek en biedt flexibiliteit om overal te zorgen voor content op bioscoopformaat. Het is een lichtgewicht projector, slimme luidspreker en sfeerverlichting inéén, wat zorgt voor een unieke ervaring.

The Freestyle weegt slechts 830 gram en tovert elke oppervlak makkelijk om tot een scherm. In tegenstelling tot conventionele projectoren kan de veelzijdige houder van The Freestyle tot 180 graden draaien, zodat gebruikers overal video van hoge kwaliteit kunnen weergeven – op tafels, vloeren, muren of zelfs plafonds. Er is geen apart scherm nodig.

The Freestyle wordt geleverd met volledig automatische keystone- en levelingfuncties. In combinatie met de 180 graden draaifunctionaliteit past het scherm zich automatisch aan met een perfect proportioneel beeld als resultaat. Bovendien zorgt de autofocusfunctie voor helder beeld op elk oppervlak, tot een grootte van 100 inch. The Freestyle wordt geleverd met een dubbele passieve subwoofer die een zuivere bas mogelijk maakt. Het uitzenden van geluid in 360 graden zorgt benadrukt het sociale aspect van het product: iedereen kan ervan genieten.

Alles kan een scherm zijn

De toepassingsmogelijkheden van The Freestyle zijn eindeloos. Creëer bijvoorbeeld een sprookjesachtige sfeer in de kinderkamer door een sterrenhemel te projecteren. Verwelkom een levensechte topchef in je keuken voor de nodige culinaire coaching, projecteer een speelbord op je salontafel voor een next level spelletjesavond, of volg een yogales alsof je je in een studio bevindt.

Samsungs The Freestyle is vanaf 13 februari verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 999,-.