Headphones

Deze sportkoptelefoons zijn perfect voor elke workout

Ben jij altijd al op zoek naar de perfecte koptelefoon voor tijdens het sporten? Dan kun je nu eindelijk stoppen met zoeken! Philips Sound breidt namelijk haar premium audio aanbod uit met maar liefst vier nieuwe sportkoptelefoons. Perfect voor iedere workout – of voor diegene die nog op zoek is naar een extra push om die goede fitte voornemens waar te maken. Alle modellen garanderen comfort en een goede fit om jouw workout tot een succes te maken. Natuurlijk mét geweldig geluid en design, zoals je van Philips Sound gewend bent.

Voor de moderne atleet 

Ben jij een echte sporter in hart en nieren? Dan zijn de nieuwe Philips A7306 headphones het waarschijnlijk helemaal voor jou! Naast fantastisch geluid, een goede bass en kwalitatieve passive noise isolation, kan je met deze headphones je prestaties nauwkeurig monitoren. Ook je veiligheid komt met deze topper niet in gevaar tijdens het sporten. De koptelefoon heeft een ingebouwde hartritme-monitor, UV-licht cleaner en een zogenaamde Situation Awareness Mode. En dat niet alleen: de gadget is ook waterdicht (tot op 1 meter diep voor 30 minuten), dustproof én sweatproof. Met de A7306 kan je elke lange workout aan; hij is goed voor zes uur speeltijd met slechts één keer opladen, plus 18 uur extra met een oplaadcase. Voor een comfortabele pasvorm kun je kiezen uit drie wing-tips in verschillende kleuren en drie afneembare ear-hooks.

Running safely

Buiten sporten is helaas niet altijd even veilig. De Philips A6606 Wireless is daarom met haar bone conduction-technologie uiterst innovatief. Ideaal voor iedereen die naar goede muziek wil luisteren, maar ook nog achtergrondgeluiden mee wil krijgen. Bijvoorbeeld bij het hardlopen of fietsen. De bone conduction-technologie zendt geluidsvibraties naar het oor via de jukbeenderen. Zo kun je ook in een drukke omgeving alles nog goed in de gaten houden. De A6606 is een echt lichtgewicht, met een titanium structuur die perfect onder een fietshelm past. Daarnaast heeft de koptelefoon ook een LED-lampje die bestuurd kan worden via de Philips Headphones App. Stay safe en wees zichtbaar!

Coole training

Een ding is zeker; van sporten krijg je het warm. Daarom is de Philips A4216 Sports On-ear Wireless Headphone dankzij een traagschuim kussen met speciale verkoelende gel ideaal voor veel sportactiviteiten. Het ergonomische, lichte design is perfect voor intensieve sessies en zal je helpen om het hoofd koel te houden. Natuurlijk altijd met een premium staaltje geluid met goede passive noise cancelling. Met 25 uur aan speeltijd en een snelle oplaadfunctie is de A4216 altijd klaar voor gebruik, zelfs voor de lange workout! En ook extra hygiëne is voorzien: de oorkussens zijn te verwijderen en te wassen. Cool en schoon all the way dus!

Comfortabel en licht

Voor de fans van kleinere oordopjes, hebben we ook de Philips A3206. Deze biedt een solide combinatie van prestatie, comfort en veiligheid voor hardlopers, hikers en sportschoolfanaten. De ultralichte oordopjes zijn watervast en aan te sluiten op Google Assistant en Siri. Uiteraard is ook hier comfort erg belangrijk – en met drie verschillende wing-tips en ear-hooks kun jij ‘m helemaal customizen zoals jij wilt. Een reflectieve kabel van Kevlar zorgt daarnaast voor extra veiligheid op de donkere avonden buiten. En dat is nog niet alles, de speeltijd van deze koptelefoon is 10 uur waardoor je eindeloos kan genieten van je favoriete muziek voor tijdens het sporten.

De nieuwe Philips sportmodellen zijn vanaf april 2021 beschikbaar.