DEZE VOUWBARE SMARTPHONE WIL JE HEBBEN

Een smartphone met een vouwbaar glazen display? Samsung komt met de Galaxy Z Flip: de nieuwe klapbare telefoon waarmee je echt een statement maakt. Het design is stijlvol en gedurfd en heeft het allereerste glas dat zich laat vouwen tot de grootte van een portemonnee. Daarmee past de smartphone niet alleen makkelijk in je tas of zak, maar ontstaat er ook een wereld aan manieren om volledig handsfree content vast te leggen, te delen en te ervaren. 

Ja, want het kan echt. De Galaxy Z Flip kan opengevouwen in vrijwel elke hoek staan, waardoor je selfies kunt maken die meer van de wereld om je heen laten zien. Volledig open verdubbelt het schermformaat tot 6,7-inch. Ook de manier waarop je kunt videochatten verandert compleet en kan bovendien volledig handsfree, ideaal voor het opnemen van vlogs. Samsung werkte nauw samen met Google om One UI met Flex mode te ontwerpen – de stijlvolle en handige interface met razendsnelle interacties die je gewend bent van eerdere Samsung smartphones, maar dan volledig aangepast aan het unieke scherm van de Galaxy Z Flip. Bekijk en navigeer gemakkelijk tussen je favoriete vlogs op YouTube. Stream bijvoorbeeld aan de bovenkant een how-to-cook-video tijdens het koken, terwijl je op de onderste helft beschrijvingen leest en opmerkingen schrijft. Super handig en efficiënt kun jij dus te werk gaan.

ALTIJD UP TO DATE

Een appje, telefoontje of reminder zal je niet snel missen, want of de Galaxy Z Flip nu gesloten, open of rechtop staat, je kunt alle meldingen in één oogopslag op het display van de cover zien, samen met de tijd en de batterijstatus. Krijg realtime meldingen zodat je eenvoudig een oproep kunt beantwoorden zonder het toestel open te vouwen. Of reageer op een chat door eenvoudig op de melding te tikken en de Galaxy Z Flip uit te vouwen. Om moeiteloos te kunnen multitasken heeft de Galaxy Z Flip het Multi-Active Window, waarmee je met de Multi-Window Tray apps makkelijk kunt verslepen. Scroll door een artikel over de nieuwste mode op de bovenste helft terwijl je op de onderste helft je favoriete fashion-items in je winkelmandje stopt.

SUPER FOTO’S

Omdat de ‘Flip’ letterlijk op zichzelf kan staan, kun je bijvoorbeeld getimede groepsfoto’s met al je vrienden op een festival tot levendige nachtelijke content veel gemakkelijker creëren. Leg verbluffende Night Hyperlapse-video’s of levendige opnamen vast bij weinig licht met de Night-modus. Je hebt geen flitser meer nodig. Met het toestel gesloten maak je snel met één hand hoogwaardige selfies met behulp van de camera aan de achterkant. Bovendien is video-opname met een 16:9-verhouding mogelijk en die perfect is voor social media.

De Galaxy Z Flip is verkrijgbaar voor €1500 in de kleuren Mirror Purple en Mirror Black. Daarnaast ontvang je bij aankoop van de Galaxy Z Flip 1 jaar Samsung Care+, een jaar lang dekking voor onvoorziene schade (onder voorbehoud van eigen risico). Ga voor meer informatie hierover naar https://www.samsung.com/nl/support/galaxy-fold-premier-service/