Dit is wat je moet weten voor Black Friday

Black Friday: geen korting, wel 2x zoveel voor een ander!

Even echt stilstaan bij de waarde van een goede nachtrust of van dat kleine momentje ‘me-time’ onder douche… Aankomende dagen hoopt het luxe lifestyle merk Four Leaves dat je dat niet alleen voor jezelf doet, maar dat je ook extra denkt aan anderen, voor wie dat niet altijd vanzelfsprekend is.

Four Leaves is afgelopen juni gelanceerd en doneert voor elk verkocht product aan weeskinderen in Sri Lanka, het geboorteland van oprichter Shiran Gort. Ondertussen heeft het merk al twee volledige kinderhuizen blij kunnen maken, waarvan de beelden op Giving Tuesday worden getoond bij Tijd voor Max.

Om nog meer impact te maken mikt Four Leaves tijdens het Black Friday weekend met een unieke actie op de meer bewuste consument: het merk geeft geen kortingen, maar verdubbelt de donaties! Verwen jezelf tussen vrijdag 30 november en dinsdag 3 december met duurzaam beddengoed of handdoeken en Four Leaves doneert voor elke beddengoed set twee slaapzakjes en voor elke handdoek set twee handdoekjes aan kinderen die het nodig hebben.

www.four-leaves.com