Zakelijke meeting?

Dit zijn de perfecte hotellobby’s voor een zakelijk koffietje!

Voor sommigen is de vakantie al begonnen terwijl anderen nog een aantal zakelijke meetings op de planning hebben staan. En hoe fijn is het als je deze op een inspirerende plek kunt doen, waar je van alle gemakken voorzien bent. Dit zijn de perfecte hotellobby’s voor een zakelijk koffietje!

Voco The Hague

Heb je een afspraak in Den Haag? Spreek dan af bij voco The Hague. In dit stadshotel word je omringd door groen, wat voor een heerlijk rustgevende sfeer zorgt. Bij binnenkomst valt meteen het open atrium/lobby met levensgrote boom op. Het zet de toon voor de rest van het hotel, waar groen, flora en fauna overal is terug te zien. Deze omgeving werkt geheid inspirerend!

INNSiDE by Meliá in Amsterdam

Hotel INNSiDE by Meliá is een levendig lifestylehotel in het hartje van zakendistrict Zuidas, en dus dé perfecte uitvalsbasis om je laptop open te klappen en een afspraak te plannen met je zakenpartner. De lobby is modern ingericht en biedt genoeg plek zodat je altijd even kan binnenlopen. De hoge ramen bieden oneindig natuurlijk licht en de uitstekende verbinding (hallo station Amsterdam Zuid!) maken het hotel de perfecte plek voor je zakelijke koffiedate.

Pullman Eindhoven Cocagne

Wil je afspreken op een bijzondere plek in Eindhoven? Dan is Pullman Eindhoven Cocagne jouw volgende stop. De opvallende kunst, enorme paarse en roze lampen en kleurrijke portretten aan de muur zorgen voor een dynamische omgeving waar al je zintuigen worden geprikkeld. Er zijn genoeg rustige plekken te vinden voor een zakelijke meeting in dit premium congreshotel, wat overigens op vijf minuutjes lopen ligt vanaf station Eindhoven Centraal. Ideaal! Klaar met vergaderen? Loop dan door naar het restaurant. Dit maakt het combineren van business met pleasure wel héél makkelijk.

Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam

Dit is een plek voor mensen die van kleur en een beetje reuring houden. Zijn jij en je afspraak jong (van geest)? Spreek dan af in Conscious Hotel Vondelpark. De ruime lobby met enorme plantenmuur heeft een leuke bar waar je wat kunt drinken en wat kleins kunt eten. Het is niet alleen een gezellige lobby, het hotel heeft ook een eigen parkeergarage en dat is een plus in een stad als Amsterdam.

BEKIJK OOK: 8 X BIJZONDERE DESIGN HOTELS IN NEDERLAND

Post-Plaza in Leeuwarden

Post-Plaza zit in het oude postkantoor van Leeuwarden, in hartje centrum. Het hotel ligt op loopafstand van het station en in een van de gezelligste straten van de stad. De rustige, luxe lobby is een fijne plek voor een ongestoorde zakelijke meeting, met de beste koffie van de stad; het hotel brandt namelijk haar eigen koffie! Heb jij alvast een leuk verhaal om het ijs mee te breken.