Het liefdesgeluk van Max Verstappen

F1-vrouw: Kelly Piquet

Max Verstappen gaat ook dit Formule 1-seizoen als een speer. Hij is – net zoals vorig jaar – weer in de race voor het wereldkampioenschap. Naast de racerij heeft hij ook groots succes op liefdesgebied. Sinds januari 2021 heeft hij een relatie met model Kelly Piquet (33). Het liefst staat zij iedere race aan zijn zijde. De hoogste tijd om haar beter te leren kennen.

De brunette is geboren in Duitsland, maar bracht het grootste deel van haar jeugd door in Zuid-Frankrijk. Toch is dit nooit haar vaste standplaats geweest, zo woonde ze ook enige tijd in Brazilië en Engeland. Daarnaast spreekt ze een aardig woordje Nederlands, want haar moeder, voormalig internationaal model Sylvia Tamsma, is Nederlandse. Haar vader is voormalig F1-coureur Nelson Piquet. Hij wist in zijn racecarrière maar liefst drie keer wereldkampioen in de Formule 1 te worden.

Kelly met haar zus Julia, dochter Penelope en moeder Sylvia
(Bron: Instagram / Kelly Piquet)

Carrière

Kelly heeft een veelzijdige carrière. Ze is model en influencer, maar heeft ook ervaring in PR. Ze heeft zich onder andere ingezet voor Vogue, Bergdorf Goodman en Marie Claire Magazine. Tegenwoordig heeft ze er een extra taak bij: het moederschap. In 2019 verwelkomende ze samen ex-geliefde en voormalig F1-coureur Daniil Kvyat dochter Penelope. De liefdesrelatie liep eind dat jaar op de klippen.

Kelly met dochter Penelope
(Bron: Instagram / Kelly Piquet)

Liefde

Hoe Max en Kelly elkaar hebben leren kennen is nooit naar buiten gebracht. Wat wel duidelijk is, is dat het stel samen hartstikke gelukkig is. Zo woont Kelly inmiddels samen met Max en Penelope in Monaco. Daarnaast is Kelly bijna bij iedere race van Max aanwezig. Toen hij in 2021 voor het eerst wereldkampioen werd vloog ze hem als eerste in de armen. Ook dit jaar staat ze Max zoveel mogelijk bij en is ze te vinden tijdens ‘zijn’ thuisrace in Zandvoort wanneer de tribunes weer oranje kleuren door alle fans.

Kelly samen met Max
(Bron: Instagram / Kelly Piquet)