Halloween guide

Halloween is de dag waarop meisjes in monsters veranderen en mannen met baarden in zombies. Of verkleed jij je liever als angstaanjagende dokter of gewoon als sexy heks? In de luxueuze locaties van THE ENTOURAGE GROUP komen voor Halloween niet zomaar wat feestvierders bij elkaar. Het is Halloween op zijn best! Om alvast in de sferen te komen, hebben wij een legendarische Halloween guide voor je samengesteld. Laat je verassen, er kan nog wel eens wat spookies gebeuren. Wie durf jij mee te nemen? 


IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar
 – Supreme Brunch ‘Halloween’ edition

Ben jij klaar voor een extravagante Halloween? Deze maand zal de legendarische Supreme Brunch in IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar zo decadent zijn, dat het eng is – it’s a Halloween party! Verwacht een middag vol creatieve cocktail, fine-dining en flamboyant entertainment. Halloween is nog nooit zo sexy geweest! Ben jij er op zondag 27 oktober bij? We verwelkomen je graag. Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

THE DUCHESS – Halloween Chocolate Explosion & Afternoon Tea

Dit jaar laat THE DUCHESS je versteld staan met een spooky editie van de bekende en populaire Chocolate Explosion en Afternoon Tea. Van vrijdag 25 oktober tot en met donderdag 31 oktober ben je van harte welkom in deze hemel van chocolade. Ben je al benieuwd wat je krijgt? Kom langs met je geliefden en probeer het zelf. Reserveren kan via deze link.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Halloween Chocolate Flower Pot

Trick or treat… Speciaal voor Halloween krijgt het signature dessert de ‘Chocolate Flower Pot’ een spookachtige wending. Dit extravagante gerecht is gemaakt van kokos, tofu siroop en pompoenkokosijs. Het iconische chocoladedessert zal je zeker koude rillingen bezorgen. Dus zorg ervoor dat jou date je opwarmt. Een goeie reden om dus dicht tegen hem aan te kruipen en nog een extra cocktailtje te bestellen. Dan gaat de avond in ieder geval niet zo snel voorbij. Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

THE BUTCHER – Delicious burgers op een zwart broodje

Om net wat extra’s aan je Halloween toe te voegen, bereidt THE BUTCHER dit jaar wel iets heel speciaals voor je klaar. Met zijn zwarte burgerbroodjes is THE BUTCHER klaar om te shinen op je Instagram! Niet alleen een fotogenieke burger, maar ook nog eens finger licking good. Om er nou zeker van te zijn, dat jij geen verre afstanden hoeft af te leggen, is dit zwarte broodje verkrijgbaar op elke locatie. Durf jij het aan? Wij zien de kiekjes wel voorbij komen!

THE BUTCHER Social Club – The Banging Butcher Bingo ‘Halloween Editie’

Het is weer tijd om helemaal uit je dak te gaan. Op donderdag 24 oktober komt THE BUTCHER Social Club wel met een hele speciale editie van The Banging Butcher Bingo. Namelijk, een Halloween editie. Geen regels, heel veel drankjes en vooral heel veel gekkigheid. En aan deze editie wordt er nog net wat extra’s aan toegevoegd. Een bingo met een Halloween thema. Heb jij daar wel eens van gehoord? Don’t forget to dress up and show us your balls! Bezoek het Facebook-evenement voor meer informatie.