Hiermee verras jij jouw liefde op Valentijnsdag!

Halleluja! De stress voor het vinden van het ideale valentijnscadeau valt volledig weg dit jaar. We got it here for you! 

Een heerlijke parfum van COTTONCAKE die haar gedachten doen afdwalen naar romantische strandwandelingen, een stoere Levi’s® unisex 501 jeans of verleidelijke rode lipstick, stuk voor stuk zijn het ideale valentijnsitems.

Cottoncake Perfume, €79,-

Wil je écht uitpakken dit jaar? Of iets goed te maken? (haha ;-)) Dan kies je wellicht voor Bvlgari. Zij introduceren een nieuw symbool van passie met de lancering van de nieuwste accessoires-capsule: The Electro Love Collection. Geloof ons; liefde op het eerste gezicht voor jou vrouw of vriendin! Het viert het hart op de meest betoverende manier – en belooft iedereen verliefd te laten worden. Dat beetje extra, kunnen we allemaal wel gebruiken! 

Bvlgari, €1800

Bvlgari, €1800

Bvlgari Bag, €1800 – Bvlgari Stolas, €320

 

Wat is passender voor Valentijn dan helpen met het stylen van haar outfit. Dan heb je écht je best gedaan! Koraal is de kleur van de liefde en tevens dé kleur voor 2019 volgens Pantone. Het speels kleurenpalet siert ringen, armbanden en oorringen van het Deens juwelenhuis Ole Lynnggaard Copenhagen.

Armbanden Ole Lynnggaard Copenhagen vanaf € 2.850 per stuk 

 

Last but not least; heet jij Valentijn? Dan heeft WOW air goed nieuws! De IJslandse lowcost airline WOW air viert de liefde en lanceert een Valentijnsactie voor alle ‘Valentijns’. Iedere betalende passagier die als eerste voornaam ‘Valentijn’ heeft, kan deze Valentijnsdag zijn liefje kosteloos meenemen naar New York City. www.wowair.nl