's werelds grootste Olympiër

Michael Phelps bezoekt OMEGA Showcasing in Tokio

Zwemmer Michael Phelps, de grootste olympiër aller tijden, stopte in 2016. Hij worstelde al langer met depressies. Nu, tijdens de Olympische Spelen in Tokio, bezoekt hij voor het eerst de OMEGA Showcasing in Tokio. De Amerikaanse zwemmer is een vriend van de merk sinds 2004, of in zijn eigen woorden, een familielid. ‘OMEGA is al 21 jaar bij me door al mijn gouden medailles. Het is als familie’.

Als geen ander weet Michael hoe cruciaal een fractie van een seconde kan zijn, gezien zijn overwinning met kleine marge op Milorad Čavić op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Nadenkend over die magere overwinning, erkende Michael Phelps de Official rol van de tijdwaarnemer in zijn succes en prees de innovatieve geest die de technologie vooruit. ‘Om met een honderdste van een seconde te winnen is ongelooflijk. OMEGA had de technologie om het te bewijzen en ik ben erg dankbaar, want het was misschien niet mogelijk met het blote oog te beoordelen’, aldus Phelps.

Als veteraan van vijf Olympische Spelen en met 28 medailles op zijn naam – waarvan 23 goud, droeg ’s werelds grootste Olympiër Michael Phelps tijdens zijn bezoek aan OMEGA Showcasing de Seamaster Diver 300M Tokyo 2020.