Must Visit: NIEUWE ACQUA DI PARMA BOETIEK IN MILAAN

De nieuwe Acqua di Parma-boetiek van 100 m2 is gevestigd in het historisch Palazzo Melzi di Cusano, een elegant gebouw in neoclassicistische stijl uit 1830, gelegen in het hart van Milaan.

De boetiek is een pure oase van rust. In elk van de lichtrijke kamers wordt een andere sfeer gecreëerd. Het eigentijds Italiaans design komt tot uiting in minimalistische vormen en exclusief vakmanschap.

Elk detail, elk object, elke meubel straalt een tijdloze en toch moderne elegantie uit. Waardevolle materialen als travertijn bedekken de muren en vloeren, en geribd hout keert in het heel pand terug in verschillende tinten. Patricia Grosdemange, architect bij LVMH-groep kreeg de leiding over dit project. Het resultaat sluit naadloos aan bij de waarden van Acqua di Parma.

Acqua di Parma viert de opening van zijn nieuwe boetiek met een speciale editie van de geurkaars Luce di Colonia, het stokpaardje van de Home collectie. De geraffineerde interpretatie is een eerbetoon aan de inrichting van de boetiek in Via Gesù.

Van de kaars, exclusief verkrijgbaar in de boetiek te Milaan, worden slechts 500 exemplaren geproduceerd. Elk meesterwerk wordt met de hand vervaardigd door Pictalab, een gerenommeerd Milanees atelier gespecialiseerd in interieur design. De kleine verschillen die ontstaan door het handwerk maken van elke kaars een uniek item.

www.acquadiparma.com