dé nieuwe actieserie van de makers van La casa de papel!

Netflixtip: Álex Pina’s Sky Rojo

Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van Sky Rojo, een nieuwe Netflix Original die wereldwijd in première gaat op 19 maart. Sky Rojo is bevestigd voor twee seizoenen. Sky Rojo is dé nieuwe actieserie van de makers van La casa de papel!

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 25 minuten en een mix van genres, door door de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La casa de papel) aangeduid als ‘Latin pulp’.

“This is my club. This is where we spend our nights on a red leatherette sofa, trying our best to inspire some desperate lowlives to pay to sleep with us.” 

Dit is hoe hoofdpersonage Coral (Verónica Sánchez) Club Las Novias omschrijft, het bordeel dat ze samen met Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) weet te ontvluchten. In hun zoektocht naar vrijheid worden ze op de hielen gezeten door Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer), de handlangers van hun pooier en clubeigenaar Romeo (Asier Etxeandia). 

Bekijk hier alvast de trailer

De drie vrouwen beginnen aan een wanhopige reis op zoek naar vrijheid en komen oog in oog te staan met alle mogelijke gevaren. Maar niets is teveel wanneer vijf minuten langer in leven blijven het enige is dat telt. De vrouwen moeten er met vastberadenheid, een vooruitziende blik en een flinke dosis humor voor zorgen dat ze niet door de realiteit worden ingehaald.

Vanaf 19 maart op Netflix te zien!