NIEUWE SMARTPHONE GELANCEERD: OPPO RENO FC BARCELONA EDITION – 10X ZOOM

Het toonaangevende smartphonemerk OPPO heeft gisteren de hernieuwde driejarige samenwerking met FC Barcelona aangekondigd. Tijdens het lanceringsevenement in Camp Nou, het stadion van de club in Barcelona, werd ook de nieuwe  OPPO Reno FC Barcelona Edition – 10x Zoom gelanceerd.

Nieuw smartphone combineert technologie met kunst 
Vanuit de visie ‘combining technology with art’ brengt OPPO een limited edition Reno 10x Zoom toestel uit in de wereldberoemde rode en blauwe kleuren van FC Barcelona, waarin elementen uit het verleden, het heden en de toekomst van de club worden gecombineerd.

De buitenkant van de telefoon is geïnspireerd op de kleuren en het logo van FC Barcelona. De OPPO Reno FC Barcelona Edition – 10x Zoom maakt gebruik van innovatieve heat-press techniek om een uniek gradiënt kleureneffect te creëren. De behuizing van het toestel is samengesteld uit twee overlappende Barça-logo’s: een groter logo dat een eerbetoon is aan de legendarische geschiedenis van de club, en een kleiner logo dat het sportieve heden van de club vertegenwoordigt, evenals de toekomst. De telefoon is daarnaast ook uitgerust met aangepaste software, waaronder exclusieve voetbalgraphics, pictogrammen en toolkits. Unieke beltonen brengen bovendien het stadiongeluid van FC Barcelona tot leven.

Check de nieuwe smartphone hier!