recap

Tien jaar tv-innovaties

Samsung staat voor continu innoveren. Het merk streeft ernaar nieuwe producten uit te brengen met de allerbeste verbeterde kwaliteiten. Voor televisies betekent dit meer dan alleen verbeterd beeld- en geluid. Ook de gebruiksvriendelijkheid is er heel erg op vooruit gegaan. Benieuwd naar de laatste televisie-innovaties van Samsung? Wij zetten de innovaties vanaf 2006 voor je op een rijtje!

Samsung heeft door de jaren heen veel aandacht besteed aan esthetiek. Met eindeloos veel fantasie wordt er elke keer heel uitgebreid naar de vormgeving gekeken. Hiermee brak het tijdperk van lifestyle-televisie aan mét resultaat! Samsung is al 14 jaar lang wereldwijd marktleider in televisies en heeft vele bijzondere tv’s op de markt gebracht.

Het merk heeft de afgelopen jaren een nieuwe standaard voor televisiekijken gecreëerd. De kijkervaringen lijken meeslepender dan ooit door Samsung’s 8K Al upscaling-technologie. Daarnaast zetten innovaties als The Serif, The Frame en The Sero nieuwe benchmarks voor hoe jouw tv eruit kan zien en hoe de tv interacteert. In de toekomst realiseert The Wall, de allereerste tv met modulaire MicoLED-displays die je kunt uitbreiden tot een grootte van honderden centimeters, nóg grotere kijkervaringen.

Check hier hoe tv is geïnnoveerd de afgelopen jaren.