Valentijnsdiner voor twee: dit zijn onze favorieten!

Heb je voor Valentijnsdag nog niks op de planning staan? Dat wordt dan eens tijd! Er zijn een heleboel restaurants die Valentijnsspecials op het menu hebben staan, maar wij raden je alleen de échte toppers aan. Thank us later!

https://www.instagram.com/p/Bs5_my5Fqep/

Geïnspireerd door het oneindige liefdesverhaal van Ross en Rachel presenteert Mr. Porter je hun Valentijns cocktailkoppel. Voor de echte friends fans natuurlijk! Deze drink je na heerlijk te hebben gegeten bij Mr. Porter én je hebt een van de meest romantische uitzichten van Amsterdam!

https://www.instagram.com/p/BtJjIlpBu_3/

Ook dit jaar heeft The Duchess weer een Valentijnsspecial op het menu staan. Dit jaar is The Pink Chocolate Explosion aan de beurt; waarbij met behulp van stikstof een heerlijk dessert wordt geserveerd. Alleen dát is al een spektakel dat je niet wilt missen!

https://www.instagram.com/p/BtE27hqBwIu/

Last but not least; our all time favorite! SUSHISAMBA is dé place to be tijdens Valentijnsdag (en eigenlijk elke andere dag van het jaar). The picture says it all, right? Na een heerlijk diner, kun je bij SUSHISAMBA ook zeker blijven hangen voor een heerlijke cocktail of goed wijntje.