A State of Trance

Het legendarische trance merk van Armin van Buuren ‘A State of Trance’ vierde afgelopen weekend haar 20-jarige jubileum in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat ooit begon als een onschuldige radioshow is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dance merken ter wereld. Tijdens het ‘Celebration Weekend’ werd de mijlpaal van de duizendste radiouitzending gevierd, samen met maar liefst 55.000 bezoekers uit 95 verschillende landen. Bekijk hier hoe het er afgelopen weekend aan toe ging en pre-registreer je voor A State of Trance 2024!

Wist je dat A State of Trance (ASOT) oorspronkelijk begon als het wekelijkse radioprogramma van Armin van Buuren? Het wordt elke week uitgezonden naar meer dan 41 miljoen luisteraars in 84 verschillende landen vanuit een radiostudio in Amsterdam. ASOT is dé place to be als het gaat om trancemuziek!

Sinds de 500e aflevering van A State of Trance viert de show zijn jaarlijkse verjaardag met meer dan 100 evenementen over de hele wereld. Het jaarlijkse evenement in Nederland, georganiseerd door ALDA, brengt mensen uit maar liefst 95 landen bij elkaar en is het grootste trancefeest ter wereld. Pre-registreer je hier voor A State of Trance 2024!

Expositie Armin van Buuren

Om het twintig-jarig bestaan van ASOT te vieren, kun je nu tot 10 april een expositie bezoeken in het Our House Museum in Amsterdam. Armin van Buuren heeft deze expositie zelf samengesteld in samenwerking met Our House Museum en ALDA. Je wordt meegenomen op een reis van de beginjaren van ASOT tot nu, door middel van showmateriaal, interactieve installaties en beeldmateriaal van vorige evenementen.

De ‘20 Years of A State of Trance’ expositie in het Our House Museum loopt nog tot 10 april 2023, kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via deze link.