Muziekspecial

Vier Bevrijdingsdag met Martin Garrix

Dinsdag is het Bevrijdingsdag! Helaas vieren we het dit jaar even thuis, maar om Bevrijdingsdag tóch te vieren treedt Martin Garrix op vanaf een boot met een toffe live set!

In de splinternieuwe live set kun je genieten van zijn grootste hits én een paar exclusieve tracks, terwijl hij over de prachtige waterwegen in Nederland vaart met de ondergaande zon. De muziekspecial is opgenomen in 4K en 8K UHD en wordt uitgezonden tegelijk met Cinco de Mayo (VS en Mexico), Bevrijdingsdag (Nederland), Kinderdag (Korea) en Nationale Lerarendag (VS).

Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen. Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren.’

Martin Garrix

Voor de special werkt Martin Garrix samen met Insight TV, die de set ook om 19:00 uur (lokale tijd) in alle landen zal uitzenden. De set is vastgelegd in samenwerking met het Nederlandse productiebedrijf Bad Birds, die gezorgd hebben voor het spectaculaire camerawerk met behulp van een helikopter, drones en boten.

Check de unieke live set op 5 mei om 19.00 uur(CEST) op YouTube.com/MartinGarrix.