Let's escape the winter!

Deze zonnige bestemmingen wil je bezoeken in de winter

Begin het jaar in de zon en skip de winterdip. Of je nu opzoek bent naar zon of liever cultuur wilt snuiven. Er zijn genoeg bestemmingen die zich aanbieden voor een heerlijke get-away in de winter. Wij tippen je graag de mooiste & zonnigste plekken.

Curaçao

Met gemiddeld zo’n 24 tot 30 graden kun je hier ’s winters genieten van de tropische zon, unieke stranden en helderblauw water. Je begint het jaar hier zeker ontspannen door de relaxte sfeer die overal hangt. Nog niet uitgefeest na de decembermaand? Dan feest je hier verder met je voeten in het zand op de (bijna dagelijkse) happy hours die na zonsondergang overgaan tot de gezelligste strandfeestjes. Silverjet verzorgt de meest luxe vakanties naar dit heerlijke eiland. Bezoek de website en ontdek de mooiste hotels!

Dubai

Dubai, stad in de Verenigde Arabische Emiraten, is voor veel mensen the place to be
vanwege de bijzondere luxe, het warme klimaat (behalve dan tijdens de zomermaanden,
waarin het toch wel erg benauwd wordt), de prachtige stranden en het bruisende
stadscentrum met de vele wolkenkrabbers. Daar waar niets te gek lijkt te zijn en alles
mogelijk is.

Zie ook: DE BESTE PLEKKEN IN DUBAI OP EEN RIJ

Al Arab Madinat Jumeirah

Mexico

Mexico is nog een place to be tijdens de koudste maanden van het jaar. De zon schijnt volop en het klimaat is uiterst aangenaam met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Jaarlijks stappen duizenden Nederlanders het vliegtuig in naar Cancún -gelegen in het oosten van Mexico-. Prachtige stranden, een rijke geschiedenis en plezier voor jong en oud maken de bestemming ideaal voor een memorabele vakantie. Laat het nou zo zijn dat het luxueuze en gezinsvriendelijke Club Med een fantastisch resort heeft in Cancún. Het ontbreekt hier aan niets, zowel de avonturier, zonliefhebber en familiemens voelen zich hier thuis.

Zie ook: TACOPARTY AT HOME

Thailand

De opvallende natuurlijke schoonheid, het rijke cultureel erfgoed, de heerlijke keuken en de geweldige gastvrijheid; het zijn allemaal factoren die bijdragen aan vakantiegenot. Bovendien zijn de hygiëne en de gezondheidszorg indrukwekkend gebleken. Ga je in januari naar Thailand dan kan je genoeg zon, heerlijke temperaturen en slechts één regenachtige dag in die maand verwachten.

Zie ook: 5 ONVERGETELIJKE ERVARINGEN IN THAILAND

Let’s escape the winter!