1922 BY J.M. KEUNE INTRODUCEERT KENMERKENDE MANNENGEUR

Keune Haircosmetics introduceert hun eerste signature geur: 1922 by J.M.Keune Eau de toilette. De nieuwe geur is een aanvulling op de unieke geur van de professionele lijn voor haar- en persoonlijke verzorging van Keune, 1922 by J.M. Keune.

De Eau de Toilette is persoonlijk ontwikkeld door de zoon van de oprichter van Keune, George Keune Sr. De frisse, warme en sensuele geur begint met lichte, aardse topnoten van eucalyptus, kardemom, wortel en vijg. Terwijl de geur opwarmt op de mannenhuid, komen de rijke en houtachtige middelste noten tot leven, waaronder iris, ceder en cumarine. Ter ondersteuning van die klassieke geuren, zijn de basisnoten opgebouwd uit muskus, droog hout, papyrus en leer.

Met de 1922 by J.M. Keune Eau de Toilette kunnen mannen hun verzorgingsroutine afronden met een echte eau de toilette – door de haar- en baardverzorging en stylingproducten die ze al gebruiken, wordt de geur van 1922 by J.M. Keune alleen maar versterkt. De geur (100 ml) is verkrijgbaar bij salons en kappers.

keune.com