Fit het jaar in

De home workouts tijdens Dry January

De feestmaand waar we volop hebben genoten is voorbij, daarom letten we in januari vaak extra op onze gezondheid én doen velen van ons mee aan Dry January. Om het sporten nét iets makkelijker te maken lanceert OneFit speciale 0.0 home workouts voor een sporty Dry January.

Met de OneFit X Heineken 0.0 online workouts willen OneFit en Heineken 0.0 sporten en een alcoholvrije maand stimuleren. Dry January is een wereldwijd fenomeen, waar velen de poging wagen een maand lang geen alcohol te drinken en kiezen voor een gezonde lifestyle. OneFit helpt je hier graag een handje bij. Wie in januari Heineken 0.0-producten aanschaft bij Albert Heijn, ontvangt vier weken gratis online sporten bij OneFit. Zo kan je thuis aan de slag met online lessen vanuit bijzondere locaties zoals de AFAS Live en de Foodhallen West – van high intensity lessen tot ontspannen yogasessies. Alle lessen zijn heel makkelijk te streamen vanuit je woonkamer, slaapkamer, tuin of balkon.

De campagne speelt met de online lessen goed in op de huidige situatie waarin iedereen het nieuwe jaar in lockdown moet beginnen. Het belang van sporten en een gezonde levensstijl is hiermee nu relevanter dan ooit. Een gezonde geest in een gezond lichaam – een eeuwenoud Romeins spreekwoord dat vandaag de dag nog belangrijker is dan voorheen. Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, maar sport en bewegen verbetert ook de kwaliteit van leven. Met Dry January en al onze goede voornemens is dit hét perfecte moment om het jaar met frisse energie te starten.

Check de website voor meer info.