hannah fixt het voor jou

Wij mannen hebben helemaal geen zin om uren voor de spiegel te staan en dát hoeft ook helemaal niet! Geloof ons als we zeggen dat hannah’s nieuwe product in één keer alles ‘fixt’!

De ergste fout die mannen maken? Tijdens het scheren gebruikmaken van een scheerschuim en/of -gel. Deze producten zorgen juist dat de huid kan uitdrogen, hierdoor wordt de kans op irritatie vergroot. Het beste is gewoon om op een natte huid te scheren. De Cleansing Oil en Shower Treatment van hannah zijn beide reinigingsproducten die ervoor zorgen dat de huid op een milde, zachte en effectieve wijze, diepgaand wordt gereinigd zónder dat deze uitdroogt. Zowel de Cleansing Oil als de Shower Treatment kun je gebruiken om te scheren én te reinigen. Alles in één dus en geen eindeloze stappen die je moet doorlopen! De Cleansing Oil gericht op het scheren van het gezicht en de Shower Treatment is meer voor gebruik van het lichaam. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke huidbarrière intact wordt gehouden, het laat geen vettig laagje achter en geeft een zacht, fris gevoel aan de huid. Zo ben je direct klaar voor de dag!

FiXing Touch

Mocht je af en toe eens last hebben van irritatie na het scheren – al dan niet door verkeerde producten – dan heeft hannah een andere oplossing voor jou. hannah heeft namelijk een nieuw lid aan de ‘Touch Family’ toegevoegd: de FiXing Touch. De FiXing Touch is speciaal gemaakt voor een beschadigde of geïrriteerde huid. Het herstelt de huid niet alleen, maar zorgt ook voor een goed vochtbalans van de huid. Het helpt de weerstand van de huid te verhogen en geeft een lekker, zacht gevoel.

Hoe te gebruiken?

Stap 1: begin met het reinigen van je gezicht onder de douche met de Cleansing Oil.

Stap 2: was je lichaam met de hannah Shower Treatment. En wat zo fijn is aan dit product is dat je het vervolgens ook voor het scheren kan gebruiken. Twee vliegen in één klap dus!

Stap 3: Breng de FiXing Touch na het scheren aan op je huid. Let op! Je kunt beter meerdere keren op een dag aanbrengen in plaats van in één keer heel veel.

Behoefte aan persoonlijk advies? Bezoek dan snel een huidcoach bij jou in de regio! Dat check je via hannah.nl. Tip: probeer ook eens een bindweefselmassage! Die kunnen we je zeker aanraden.

Shower Treatment 500 ml €39,90
Cleansing Oil 125 ml €49,-
FiXing Touch 30 ml €69,-
hannah Xperience incl. bindweefselmassage vanaf €90,-