Precies wat je huid nodig heeft

Kliniek aan de Maas, gesitueerd in Maastricht, is specialist in non-operatieve behandelingen van huidveroudering. De kliniek is een fervent voorstander van de producten van ZO Skin Health, ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde dermatoloog Dr. Zein Obagi. De hedendaagse man bezoekt regelmatig Kliniek aan de Maas voor advies en behandelingen voor het uiterlijk. De mannelijke artsen hier weten precies wat een man nodig heeft. En misschien nog wel belangrijker, wat hij níet nodig heeft.

De man heeft nou eenmaal andere kenmerken en behoeften dan de vrouw. Onderdeel van het persoonlijk behandelplan is een huidadvies dat gegeven wordt door de ZO Skin Health Product Experts. Zij maken een productprotocol op maat waarbij de man ook thuis aan zijn uitstraling kan werken. Samen met de behandelingen in de kliniek zorgt dit ervoor dat iedere man zich zelfverzekerd kan presenteren.

Niemand die het opvalt dat er aan de uitstraling wordt gewerkt, helemaal volgens de werkwijze van Kliniek aan de Maas! kliniekaandemaas.com